Az, hogy a külföldiek érkezhetnek EB meccsre PCR teszttel, minden "védettség" nélkül, magyarok viszont Magyarországról nem, az diszkrimináció, vagy igen?
Pártunk és kormányunk egyik legmegmagyarázhatatlanabb intézkedése, hogy a magyaroknak még ha azok fizetnének érte sem engedi, hogy pcr teszttel kiváltsák a védettségit.
Értem én, hogy a cél szentesíti az eszközt elv mentén ráakarják erőszakolni az emberekre az oltást. De ez akkor sem magyarázható meg, egy minimális igazságérzettel rendelkező ember számára, hogy miért igazságos az, hogy a külföldinek elég, a magyarnak nem a pcr teszt.
Ennél még az is igazságosabb lenne, ha fizetős teszttel, és hozzákapcsolódó hatósági áras igazolással 3 naponta szedne "makacssági adót" azoktól a magukat beoltani nem akaróktól, akik viszont mennének meccsre, moziba, stb.(természetesen csak mint választható opció a mostaniakon felül)
Amúgy szerintem ezt meg fogják változtatni. Az utolsó pillanatban bejelentik, hogy magyarok is mehetnek - teszttel.
Nem merik bevállalni, mert olyan szinten támadható. Nincs az az ügyvéd, aki be tudja bizonyítani, hogy egy PCR negatív magyar nagyobb kockázatot jelent járványügyi biztonság szempontjából, mint egy PCR- külföldi.
Az más kérdés, hogy addigra már nem nagyon lesz jegy. Szerintem ez az oltás kampány része. Aki meccsre akar menni, oltasson, elég utána megtudnia, hogy nem lett volna muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!