A barátnőm 16 én 20 éves vagyok és azonos nenűek, az
anyja fel akar jelenteni, Romaniában élünk? Többi lent!
Figyelt kérdés
Sürgösen választ szeretnék, aki hülyeséget ir inkabb kiméljen.
So 20 éves vagyok lány a barátnőm 16 éves egy éve vagyunk nagyon boldog párkapcsolatban és őszintén szeretjük egymást. Az anyja ezt nem tudja elfogadni és szégyenli a lányát ezért engem akar feljelenteni a rendőrségen. A kérdésem az lenne hogyha beleegyezet a baratnőm is a kapcsolatba tudd valamit tenni az anyja hogy engem megvádoljanak?
Ha jól tudom semmit, mivel 2002-óta Romaniaban is 15 év a beleegyezési korhatár, úgy heteroszexuális mint homoszexuális pároknál. Ezt akarom biztosra tudni hogy igy van vagy nem.
Tényleg nagyon szeretem a barátnőmet, és ő is engem, és nem szeretnénk hogy tönkre menjen a "kába" anyja miatt a kapcsolatunk.
Nagyon remélem többet tudtok mint én, és köszönöm a segitséget előre is
Én egy kukkot se, de szerintem ez szólhat a beleegyezési korhatárról:
Coruperea sexuală a minorilor(1) Comiterea unui act de natură sexuală, altul decât cel prevăzut în art. 220, împotriva unui minor care nu a împlinit vârsta de 14 ani, precum și determinarea minorului să suporte ori să efectueze un astfel de act se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani.
2021. aug. 26. 21:17
2/9 anonim válasza:
Gyertek at magyarba! Majd az itteni legenyek jo utra teritenek titeket :)))
2021. aug. 26. 21:19
3/9 anonim válasza:
Akár feljelent, akár nem, a kapcsolatotoknak azért még véget vethet jó eséllyel, erre készülj fel.
2021. aug. 26. 21:19
4/9 anonim válasza:
Sajnos itt tényleg nem sok ember fogja ismerni a román törvényeket. Kedves 4-es, román ismerősöm pont azért költözött át mert meleg és itt sokkal jobb a helyzet, tök lazán, boldogan él a pasijával.
2021. aug. 26. 21:46
5/9 anonim válasza:
Valószínűleg, hogy jogilag nem tud semmit csinálni, legalábbis nem hinném, hogy a román törvények szerint ezt büntetnék, ha igaz mait leírtál a 15 éves korhatárról. Viszont ő még kiskorú tehát elég sokban függ az anyjától. Ha nála él, az ő kenyerét eszi akkor nagyban tudja befolyásolni (zsarolni) az anyja. Szerintem inkább ebből a szempontból nehézkes a dolog.
2021. aug. 26. 22:43
6/9 anonim válasza:
Sajnos ha román állampolgárok vagytok és ott éltek, akkor az ottani törvények fognak rátok vonatkozni, azt meg itt senki nem tudja, román fórumon kellene megkérdezni. Egyébként, a saját lányával is kicseszik, hogy majd a belső titkos nyilvántartásban így szerepel, és ki tudja nem fogja-e egyszer még az életben retorzió érni a lányát (is), amilyen világok még jöhetnek. Szóval én ezt jegyezném meg mellékesen a kedves anyukának. Ha igaz a 15 év, akkor semmi sem lehet belőle. Csak viszont még gondolom tanul, eltartott, így emiatt lehet rossz viszont hosszútávon a kapcsolaton mindkettőtöknek, amihez sok kitartás kell, hogy áthidaljátok.
2021. aug. 27. 09:49
7/9 A kérdező kommentje:
Hát az anyja szó szerint ki tette a házából, azt mondta hogyha nem változik, akkor menjen el, és ő mivel tudja hogy nem tudd ezen változtatni eljött.
Nem tudom hogy a feljelentést ugyan ugy meg teszi vagy akkor elengedte a lányával együtt.
Ha már az anyja ki tette akkor gondolom törvényileg is ezt veszik figyelembe inkabb minthogy a mi kapcsolatunkat, amibe mind a ketten bele vagyunk egyezve.
2021. aug. 28. 22:05
8/9 anonim válasza:
Nálatok van hely számára?
2021. aug. 29. 10:25
9/9 anonim válasza:
Nem ismerem az ottani törvényt, de kizárt, hogy 16 évest kirakhat otthonról. Úgyhogy, ha emellett még ügyet csinálna belőletek, ő üti meg a bokáját, csúnyán.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!