Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit lehet tenni még a netes...

Mit lehet tenni még a netes zaklató ellen?

Figyelt kérdés

Egy idegen nő nem értett velem egyet egy olyan videómnál,amiben elmondtam,hogy egyenlőre nem akarok házasodni,és gyereket se szeretnék.Elkezdett negatív,sértő hozzászólásokat írni.Nem törődtem vele sokat,fogtam,és tiltottam.Ami utána jött az lepett meg. A nő több kamu fiókot kezdett el létre hozni,minden platformon,és azokon kezdett el tovább irogatni,mindezt fiatal anyuka létére.1x megjegyeztem neki,hogy ahhoz képest,hogy gyereket vár,gusztustalan amit csinál,majd ismét tiltottam,de ugyanúgy irogatni kezdtett először instán,majd máshol is.Ismét megtörtént a tiltás,az összes kamu fiókjára.Ígyse hagyta ezt annyiban,csinált újakat.Ez már kb 5 hónapja volt,kb 2 hónap kihagyás után újra irogatni kezdett,mondhatni zaklat.A biztosítékot pedig ott verte ki,hogy az egyik videómban feltünt neki a testemen lévő varratok,vágások.Keresztűl mentem egy nagyon rossz hónapon.1x eldöntöttem,hogy véget vetek mindennek,de végűl sokat segítettek a korházban is,és otthon is.A zaklató elkezdte,hogy idézem:

-legközelebb a torkod vágd el.

-meghalhattál volna.

-Legközelebb szólj ha meg akarsz dögleni. Segítek.

Ezek 2 dolog miatt akasztottak ki.

1. Gyereket vár,és ilyen a stílusa.

2.Rám nem volt nagy hatással,de a közösségi médiában sok az olyan ember aki lelkileg sokkal gyengébb,és 1 ilyen zaklatóra,úgy reagál,hogy esetleg magában tesz kárt.

Meg magam miatt is kezd idegesítővé vállni,hogy egyfolytában irogat nyilvánosan is,és privátban is.

Mit lehet ilyenkor tenni?

Egyenlőre ismét tiltottam,de van egy olyan érzésem,hogy még nem szabadultam meg tőle.

2021. aug. 18. 21:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Na látod ezt csinálod rosszul!! Egy hülye beszól és te meg már a vonat alá akarsz menni...

hagyjad a ...ába!

Fogadok hogy azzal a gyagyás nővel is vitába szálltál és amiatt lett ez a hizavona... Mennyi ilyent látok a tiktokon...

Te tipikusan olyan vagy hogy a tiéd kell legyen az utolsó szó.

Látod kicsit megpiszkáltalak és mindjárt a plafonon vagy... Magadat rakd először rendbe drágám és utána jobban viseled majd a hülyéket. Ha pedig idegileg labilis vagy akkor nem kell vidinyózni haem írjál naplót és ne mutasd meg senkinek.

2021. aug. 18. 22:18
 12/26 anonim ***** válasza:

A kötözködö valakit ignoráld, ö is beteg valaki, aki ugyan nem tud szöveget értelmzni, de mindenbe belekötni igen.

Ezzel tényleg menj a rendörségre és tégy feljelentést.

2021. aug. 18. 22:19
 13/26 A kérdező kommentje:

Le lett írva hogy egyből tiltva lett a nő. Ennek azért írok mert látszólag nem érti a kérdést,de akkor meg minek válaszól.

A másik meg az,hogy ha valaki szemétkedik azért szerintem jogos ha megvédi magát az ember.Itt meg zakltásról van szó.Szomorú,hogy ezt sem lehet komolyan venni.

2021. aug. 18. 22:20
 14/26 anonim ***** válasza:
menj el a rendőrségre!
2021. aug. 18. 22:27
 15/26 A kérdező kommentje:

Lehetséges,hogy rendörség lesz a vége.

Igazából az jobban aggaszt,hogy másokat is zaklat.

2021. aug. 18. 22:28
 16/26 anonim ***** válasza:

Bizonyítékot kell gyűjteni!

Bemondásra nem fognak senkit bilincsbe verni!

2021. aug. 18. 22:35
 17/26 A kérdező kommentje:

Én egy darabig el lennék a tiltogatással,de az aggaszt,hogy ebből lesz anyuka.

+ nem tudom igaz-e vagy sem, de 1x volt egy lány aki elvileg felkötötte magát,mert sokan bántották+ az én környezetemben is volt egy fiú még az iskolában,akit otthon vertek,és még piszkálták is sokan.Ő is megpróbált öngyilkos lenni.

Mindössze ezért tettem fel a kérdést.Ha a rendőrség a megoldás ,akkor oda megyek vele.Ennyivel is kevesebb az ilyen eset.

2021. aug. 18. 22:38
 18/26 A kérdező kommentje:
Bizonyíték az van.Minden hozzászólását,privát üzenetét lementettem.
2021. aug. 18. 22:39
 19/26 A kérdező kommentje:
Meg láttam másik lánynál is,hogy ugyanilyen témánál belekötött az a nő,csak vele emberére akadt.Az viszont nem derült ki,hogy ugyanarról a személyről van-e szó,mivel nálam tiltva van. Bár valószínüleg igen.
2021. aug. 18. 22:45
 20/26 anonim ***** válasza:

Nincs instám nem zaklatnak. :)

Neten millió kéretlen reklám jön. Megnézem? Érdekel?

2021. aug. 19. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!