Mit lehet tenni még a netes zaklató ellen?
Egy idegen nő nem értett velem egyet egy olyan videómnál,amiben elmondtam,hogy egyenlőre nem akarok házasodni,és gyereket se szeretnék.Elkezdett negatív,sértő hozzászólásokat írni.Nem törődtem vele sokat,fogtam,és tiltottam.Ami utána jött az lepett meg. A nő több kamu fiókot kezdett el létre hozni,minden platformon,és azokon kezdett el tovább irogatni,mindezt fiatal anyuka létére.1x megjegyeztem neki,hogy ahhoz képest,hogy gyereket vár,gusztustalan amit csinál,majd ismét tiltottam,de ugyanúgy irogatni kezdtett először instán,majd máshol is.Ismét megtörtént a tiltás,az összes kamu fiókjára.Ígyse hagyta ezt annyiban,csinált újakat.Ez már kb 5 hónapja volt,kb 2 hónap kihagyás után újra irogatni kezdett,mondhatni zaklat.A biztosítékot pedig ott verte ki,hogy az egyik videómban feltünt neki a testemen lévő varratok,vágások.Keresztűl mentem egy nagyon rossz hónapon.1x eldöntöttem,hogy véget vetek mindennek,de végűl sokat segítettek a korházban is,és otthon is.A zaklató elkezdte,hogy idézem:
-legközelebb a torkod vágd el.
-meghalhattál volna.
-Legközelebb szólj ha meg akarsz dögleni. Segítek.
Ezek 2 dolog miatt akasztottak ki.
1. Gyereket vár,és ilyen a stílusa.
2.Rám nem volt nagy hatással,de a közösségi médiában sok az olyan ember aki lelkileg sokkal gyengébb,és 1 ilyen zaklatóra,úgy reagál,hogy esetleg magában tesz kárt.
Meg magam miatt is kezd idegesítővé vállni,hogy egyfolytában irogat nyilvánosan is,és privátban is.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Egyenlőre ismét tiltottam,de van egy olyan érzésem,hogy még nem szabadultam meg tőle.
"Mit lehet ilyenkor tenni?"
Talán tanulj meg magyarul... szörnyű a helyesírásod... lehet az akasztotta ki! :D
"Egye_n_lőre" ennyi fontos jött át a történetből.
Ha videókat készítes és elvárod hogy azokat meg is nézzék akkor arra fogsz kapni reakciókat is. Olyant is ami nem tetszik. Fogadd el, tiltsd le, lépj tovább. Ez a nagyság átka!
#3 neked meg a szöveg értésed rémes. Abba meg bele ne halj,hogy elírtam valamit.
Nem tudom tudsz-e értelmezni,de le van írva hogy 8000x tiltva lett.
2. A reakció,és zaklatni valakit,2 külön dolog. A fejedben meg nagy bajok vannak ha te ezt okénak tartod
Az előző az bocs #4 es.
3. Hozzászólónak:
Igen. Pont ezért aggaszt.Ez a nő másokba is bele áll valószínüleg..Épp erre írtam,hogy betalál egy lelkileg gyengébb,sérültebb ember,és kész is a baj..
A gyerek dolog,meg sajnos valós.Eredetileg a saját fiókjáról írt,hol folyton posztolta a terhességét.Ezért is gáz.Vagy a gyerekkel sem fog jobban bánni,vagy pont erre fogja nevelni,hogy zaklasson másokat,bántson másokat..
Egy trollra nem fordítok annyi figyelmet,de ez azért aggaszt.
A 4. Nem meg még valami. Te akadaz fent az írásomon?
Ugyanúgy a tiéd se hibátlan
Pl:készítesz és nem késítes
A másik meg, nem OLYANT hanem olyat. nincs benne N betű.
"Az előző az bocs #4 es."
Megbocsátok...
EgyeNlőre! :)
Megértettem a nyomorodat, nyugi!
De te nem érted, hogy ha a véleményedet a nyilvánosság elé tárod akkor bizony kapni fogsz hideget, meleget. Gondolom neki is hasonló stílusban válaszolgattál mint ahogy itt megnyilvánulsz... kettőn áll a vásár! Jó lenne meghallgatni a másik felet is.
Olyan marhasággal, hogy instán vala elküldött melegebb éghajlatra meg csak akkor menj a rendőrségre ha ki akarod magadat röhögtetni.... még jobban!
Drága. A nehéz felfogás ellen nincs gyógyszer.El lett mondva ,hogy le lett tiltva. Utánna zaklatni kezdett. A zaklatás nem vélemény.Kettönk közűl meg neked olyaNt🤣 a megnyílvánulásod,hogy arról se beszéljünk.Látom nehéz felfognod mi a különbség a ZAKLATÁS,és a között,hogy valaki teoll,vagy véleményt mond. Ha szerinted oké amit ez az anyuka művel,akkor fogjatok kezet.Ez sokat elárúl.A zaklatók ellen tenni kell nem kivárni,még egy olyan ember vérét kezdik szívni,aki majd az ilyen nyomorultak miatt mint ez, majd árt magának.
Ez nem az én nyomorom ,de gondolom te is örülnél,ha ol egy szeretted öngyilkos lenne ,mert sokan zaklatják,ahogy erre vilt is példa:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!