Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ellenzitek, vagy támogatjátok...

Ellenzitek, vagy támogatjátok a melegek (stb.) házasságát?

Figyelt kérdés
Írjátok le kérlek, pontosan miért igen, vagy nem.

2021. aug. 5. 11:25
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
0%
rohadjanak meg a melegek nem valók ide menjenek el de gyorsan
2023. jún. 20. 20:01
 32/35 anonim válasza:
0%
Ellenzem jöhettek az érvekkel mellette de ha már ilyeneket kérdeznek akkor már énis érvelek a b*zik nem természetesek és egy ember azonos nemmel ne szeretkezzen és láttam mennyien támogatjátok majdnem sírtam hogy milyen szar lett ez a világ
2023. jún. 20. 20:05
 33/35 anonim ***** válasza:
78%

Akkor szerinted a többi állatfaj propagandán nevelkedik vagy micsoda? Mert nem az ember az egyetlen faj aminek a példányai hajlamosak a homosz3xualitásra.

2023. júl. 17. 06:54
 34/35 anonim válasza:
13%
#33, a melegek szerinted természetesek nem lehet hogy inkább olyanok mint a fogyatékkal élők ?
2023. júl. 21. 12:27
 35/35 anonim ***** válasza:
61%

Mert szerinted a melegek vagy akár fogyatékkal élők mesterségesen az emberek által lett létrehozva? (arról ne mis beszélve, hogy most a melegeket lényegében lefogyatékosoztad, gratula)

De szerintem az eléggé természetesnek számít, hogy ha már alapból azzal születik az illető. Vagy szerinted a valamilyen állapotban való megszületés nem természetes?

2023. júl. 23. 08:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!