Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ellenzitek, vagy támogatjátok...

Ellenzitek, vagy támogatjátok a melegek (stb.) házasságát?

Figyelt kérdés
Írjátok le kérlek, pontosan miért igen, vagy nem.

2021. aug. 5. 11:25
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
94%
Támogatom. Senkinek semmi köze hozzá, hogy ki-kivel éli le az életét. Csak vannak olyan "emberek", akiknek olyan ótvar az életük hogy jobb más életével foglalkozni mint a sajátjukkal.
2021. aug. 5. 15:26
 22/35 kovpet ***** válasza:
87%

"Csak úgy megjegyzésként írnám, hogy kétféle házasság van: egyházi és polgári."

Csak úgy megjegyzésként, csak a polgárit ismeri a jog ma Magyarországon. Az (akármilyen) egyházinak semmi relevanciája nincs és nyilván senki nem erről beszél, amikor a melegek házasodásáról van szó.

2021. aug. 5. 16:31
 23/35 A kérdező kommentje:

Dehogynem, elég sokan azt az indokot hozzák fel ellene, hogy "Istent becsmérlik ezáltal".

2021. aug. 5. 16:54
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Pedig nem egy ember összemossa a vallási és jogi változatot és el kezd a Bibliával érvelni mellé.

2021. aug. 5. 17:16
 25/35 anonim ***** válasza:
91%

Támogatom, mert nekik jobb tőle, nekem meg nem rosszabb.

A bibliát azért nem tekintem mérvadónak, több pozitív szereplőnek volt benne több felesége, rabszolgája, akivel nem tilos a szex, stb... Ennek ellenére teljesen támogatom, ha nem akarnak nekik egyházi esküvőt biztosítani az egyházak, de ahogy ezt kiveszed, az esküvő egy nagy buli + egy vagyonjogi szerződés. Gyereke így is lehet leszbikus pároknak, mesterséges megtermékenyítéssel pl, örökbefogadásra meg max előnyben részesíteném a heterot, aztán meg van oldva.

2021. aug. 5. 17:33
 26/35 anonim ***** válasza:
89%
Támogatom, mivel őket boldogabbá teheti és senkinek sem árt. Innentől nem kérdés.
2021. aug. 5. 19:50
 27/35 anonim válasza:
67%

meleg vagyok es nagyon jo emberek leteznek meg rosszak is fuggetlenul a szexualitasuktol. nemtudom milyen lehet azonos nemu szulokkel felnoni errol iteletet egyik otok se merjen hozni mert magatokat pofozzatok fel kb, csak az tudhathaj hogy egeszseges vagy nemm akinek azok a szülei marmint egynemuek.

de én orulok hogy van anyam es apam viszont ilyenrol mindenfele pszichologus velemenye hulyeseg mert hat a gyerek velemenye szamit hogy szenved e hianyt szeretetben vagy nem. az orokbefogadast meg tamogatom de nagyon is ha en lennek arva nemszamitana kifogadna orokbe csak szeressen es mas nem erdekelne.

2021. aug. 6. 13:54
 28/35 anonim válasza:
100%
elegge atfogalmazatlanul irtam a velemenyem elnezestxddd a lenyeget remelem mindenki felfogta
2021. aug. 6. 13:55
 29/35 ReGina... ***** válasza:
100%

Támogatom.

Nekem nem ártanak vele, ezen felül egy lelki békét és teljessé válást megtapasztalhatnak ez álltál a hasonló sorsú emberek.

Ha szeretnének ilyen kapcsolatban lenni valakivel, senkinek nem kellene jógában állnia, hogy ezt megakadályozza.

Pszichológiát tanulok, és van egy kis rálátásom az emberek belső működésére.

Az kell, hogy mondjam, ez sokat javítana az önképükön, és pozitív irányba terelné a belső küzdelmeiket is.

Sosem tudtam teljesen elfogadni azt a tényt, hogy sok embernek örömöt okoz más szerencsétlensége. Egymást támogatni, biztatni kellene, így is sok gond van az életben, nem kell még az alapvető jogoktól is megfosztani másokat nemi hovatartozásuk és szexuális beállítottságuk végett.

2021. aug. 7. 01:28
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
#29 írta le a lehető legjobban a helyzetet.
2021. aug. 7. 09:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!