Valami elmebeteg férfi rendszeresen zaklat közösségi oldalon, és most azt írta hogy imádkozni fog azért hogy a túlvilágra kerüljek mert szerinte azt érdemlem! Hogyan védekezzek ellene? Ugye nem tud nekem ártani?!
még mindig nem derült ki honnan ismered ezt az illetőt..
az a kérdés hogy egy random debil ember bejelölt vagy ismered személyesen és ismer téged?
Igen pontosan ezzel. Ez kicsit azért arra utal, hogy ki akar nyírni. Vagy te nem ettől félsz? Ez már bőven kimeríti a zaklatást, és fenyegetést.
A rendőrség meg fogja magát és lenyomozza. Ha egy tizenéves fiúcska, vagy az öcséd vmelyik haverja szórakozik veled, akkor nyilván csak beszélnek a szüleivel, hogy magyarázzák már el neki hogy miért gáz ez. Ez a valószínűbb. Viszont ha mondjuk vki olyan akit most engedtek ki a zárt osztályról helyhiány miatt, vagy mondjuk a szomszéd 50 éves négygyerekes apuka, akinek az egyik lánya a te barátnőd, akkor komolyan fogják venni, hidd el. Tényleg csak az esetek 1 %-ában van ilyen, de ahogy írtam én nem adnék neki esélyt.
Még hát én félős vagyok, és meg is nyugtatna ha kiderülne hogy csak szomszéd 14 éves Pistike az, aki rám se mer nézni, és hacsak ráköszönök elvonul a WC-re.
De ez a Te életed, te döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!