Valami elmebeteg férfi rendszeresen zaklat közösségi oldalon, és most azt írta hogy imádkozni fog azért hogy a túlvilágra kerüljek mert szerinte azt érdemlem! Hogyan védekezzek ellene? Ugye nem tud nekem ártani?!
Figyelt kérdés
2021. júl. 30. 14:01
12/24 A kérdező kommentje:
Álnéven van, de több profilja is van amiről írogat/üzen.
2021. júl. 30. 21:03
13/24 A kérdező kommentje:
Azért nem tiltottam le hogy nehogy elvesszenek az üzenetek amiket küldött vagy törődjenek.
2021. júl. 30. 21:03
14/24 A kérdező kommentje:
De most már elmentettem mindent és természetesen letiltom a profiljait amiktől üzen, ám akkor is félek kicsit tőle.
2021. júl. 30. 21:04
15/24 A kérdező kommentje:
Azért nem tiltottam le hogy nehogy elvesszenek az üzenetek amiket küldött vagy törlődjenek***
2021. júl. 30. 21:05
16/24 anonim válasza:
honnan ismered az a kérdés..
láttad már személyesen vagy ő követett be?
17/24 anonim válasza:
visoznt ha meg vannak az üzik és bizonyíték szerinted ez akkor már a rendőrségen kéne feljelenteni őt.
18/24 anonim válasza:
Ha álnéven van, akkor jelentsd fel. Az esetek 99 %ában valóban csak egy agyalágyult, de a maradék 1%nak nem adnék esélyt.
19/24 A kérdező kommentje:
ma 22:36
Mégis milyen indokkal? Hogy azt mondta és írta hogy megy és imádkozik azért hogy jó messze a túlvilágra kerüljek?!
2021. júl. 30. 22:43
20/24 A kérdező kommentje:
"Jobb ha vigyázol, kezdődik a szertartás mint hallod és most megyek imádkozom azért hogy jó messzire kerülj" stb.. stb..
Ezeket mondta/írta
2021. júl. 30. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!