Miért ilyen rossz a magyar törvényhozás? (bővebben lent)
"Ha egy 15 évest börtönbe raksz, tök mindegy, mennyi időre, úgyis elcseszte már az életét."
A cigányt ez nem érdekli!
A kérdésedre, hogy "miért ilyen rossz a magyar törvényhozás" én azt válaszolnám, hogy egyrészt azért, mert ugyan tele van az Országgyűlés jogásszal, mégis olyanok hozzák a törvényeket, akik az iskolapadból egyenesen beültek a Parlamentbe, és egyetlen napot sem dolgoztak mezei magyar munkavállalóként. Másrészt azért is, mert mindegyik politikus magából indul ki, a maga képére alakítja a törvényjavaslatokat, és nem a nagy szürke átlag lelkivilágával foglalkozik, aki mellesleg megválasztotta, és akinek az adójából dőzsöl.
És valóban igaz, hogy nemzetközi egyezmények is kötelezik hazánkat, ezt el kell fogadnod, tetszik, vagy sem. Baloldali vagyok, de a halálbüntetést visszaállítását (szigorúan indokolt, minősített esetben!) én is támogatnám.
Hát azért nem olyan jó az a börtön. Van egy hosszú riport fenn a Youtube-on a Tököli fiatalkorúak börtönéről. Végignéztem és egy fehér rab volt, a többi cigány.
Aki gyenge annak vége van, azt addig szekálják ameddig kikészül, de volt akit ki is nyírtak a cellatársai.
Bár aki bekerül oda gyilkosként az nagy eséllyel megállja ott a helyét mert ha már ölni volt képes akkor megvédeni is képes magát.
Szerintem is jó lenne a halálbüntetés, főleg a visszaesőkre.
Nálam akkor borult a bili amikor megtudtam hogy ezek pénzt kapnak amikor dolgoznak és az egyik kézhez kapott 8000Ft-ot amikor szabadult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!