Ha elállással élek on-line vásárlás esetén, mondhatják azt hogy "Kizárólag futárszolgálat által tudja a terméket visszajuttatni."? Én miért nem vihetem viszsa? vagy a posta?
Figyelt kérdés
2021. júl. 8. 13:46
1/3 anonim válasza:
Nem mondatja. De személyesen nem biztos, hogy van rá lehetőséged, csak csomagkuldes útján köteles elfogadni.
2/3 anonim válasza:
Mert sok webshopnak nincs üzlete, ahova visszavihetnéd
3/3 anonim válasza:
Elvileg az első két válaszoló jól írta, csak akkor van gond, ha a szerződésükben van egy ilyen pont, hogy elállás esetén kizárólag futárszolgálattal tudják fogadni a küldeményed. Ezt ugye te a vásárlásoddal elfogadtad, még akkor is, ha nem olvastad el a szerződést, csak bepipáltad az Egyetértek a vásárlási szerződésekben foglaltakkal.
Ettől függetlenül felhívnám őket telefonon, és megkérdezném, hogy öt értelmes mondatban meg tudják-e indokolni, hogy a postai csomagküldés miért nem felel meg nekik.
Személyesen tényleg nem viheted vissza, mert ahogy írta is az előttem levő hozzászóló, nem biztos, hogy van fizikai értelemben vett üzletük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!