Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lehet majd konditerembe járni?

Lehet majd konditerembe járni?

Figyelt kérdés
5,5 millió beoltott után sok helyre már nem kell oltási igazolvány, konditerembe is lehet vajon majd járni az igazolvány megléte nélkül?

2021. jún. 26. 10:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Egy két kezes súlyzó nem ér sokat

Nem ugyanaz mint a teremben a gépek, amikkel több izomcsiportot át lehet mozgatni.

2021. jún. 26. 10:59
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
🤦No comments. Ennyire sötét nem lehet valaki, hogy nem tudja felfogni, mi az a sport. Javaslom, nézz bele majd egy-két olimpiai közvetítésbe, egy új világ fog feltárulni előtted. Képzeld, vannak olyanok is, amihez egyáltalán nem használnak súlyzót, így nem is lehet vele kiváltani.
2021. jún. 26. 10:59
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha a kézisúlyzókkal ugyan azt el lehetne érni mint a konditermi felszereléssel, gépekkel akkor minek vennének több 100.000 vagy millió ftért a termek gépeket, 2 kézisúlyzó, kb 20.000 ft és mindenki Mr.Olimpia lesz 😀

Amúgy érdekes, először a gyerekek étkeztetése volt a fontos, most meg már van kézisúly, abból is lehetne pedig kaját venni.

Szerintem nyitnak a termek, mivel elég sok strandnak van konditerme, ott nem nagyon tudnák felügyelni hogy ki megy be és ki nem.

2021. jún. 26. 16:08
 14/14 anonim ***** válasza:
81%
Másik kérdésnél már leírtam: szerintem lehet majd menni ig nélkül. Ha már a gombás-retkes fürdők estén is eltörlik. :D
2021. jún. 27. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!