Mennyire üti meg az ingerküszöbötöket az, hogy rengeteg "leigazolt sportoló" lett Magyarországon csak azért, hogy a konditerembe tudjanak járni az emberek?
Otthon is meg tudná oldani Steetworkout stílusban (sajáttestsúlyos). Nem csökkentik a járványgörbét.
Mielőtt jönnének az ilyen piros x ek gondold át!
Engem nem különösebben mozgat meg. Most mindenki ügyeskedik ilyen igazolással, meg olyan kiskapuval, hogy rá ne vonatkozzanak a járványügyi intézkedések, szóval nekem nem különb az, aki kondiba akar menni, mint aki fodrászhoz, vagy wellnessezni.
A gondolattal már kevésbé értek egyet, hogy ezek a dolgok nem nélkülözhetőek és neki ez jár, még ilyen időkben is.
Egyetértek azzal, hogy a testedzést meg lehet oldani edzőtermek nélkül is, ha más nem, akkor a szintenttartást mindenképp.
Semmennyire, mert ennyire szarrágó nem vagyok.
Tömegközlekedésen, boltokban, munkahelyen ott tobzódnak az emberek. Mindeközben mindenkinek van valami amit szeretne csinálni, de hivatalosan nem lehet az értelmetlen szabályozások miatt. Ezért mindenki ott keres kiskaput ahol lehet.
Kamujárvány kamuintézkedései kamu leigazoltakat szül.
Igazuk van.
Nekem inkább az emberek tesztakcionizmussal feltornázott számokkal történő zsarolása, és a média aktív közreműködése üti meg az ingerküszöbömet.
Tudjuk, hogy kezet kell most, tudjuk a távolságtartást, tudjuk hogy ótanikő.
1 év után nem hiszem hogy minden hírnek arról kéne szólni, hogy koronahúsvét, koronaslágerlista, szabadság a korona alatt stb. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!