Polgár Judit Olyan jó nő lenne! De miért nem tud egy picit figyelni az alakjára?
Figyelt kérdés
Én felnézek rá, amit elért, de ha egy picit leadna a súlyából, sokkal nőiesebb lenne.2021. márc. 7. 19:32
1/11 anonim válasza:
Mi közöd hozzá? Ha neki és a párjának így megfelel, senkinek semmi köze hozzá!
Te tökéletes alakú vsgy?
2/11 anonim válasza:
Egy 44 éves, több gyerekes asszony, aki nem mellesleg sakk nagymester, tényleg arra kéne figyeljen, hogy idegen kamasz fiúknak tetszen? Annyi túlsúly nincs rajta, ami az egészségét veszélyeztetné.
3/11 anonim válasza:
Neki így jó, akkor okés. Nem mindenki akar csini-mini lenne.
4/11 anonim válasza:
Semmi közöd a Polgár Judit alakjához. Ez ennyire egyszerű!
5/11 A kérdező kommentje:
Semmi közöm? Akkor nem lenne közöm, ha nem lenne szemem! De van!
2021. márc. 8. 02:16
6/11 anonim válasza:
#5: húha, nagy a baj a toronyban.... :-D :-D :-D
7/11 anonim válasza:
Még jó, hogy vannak olyan tökéletes alakú emberek, mint te, kérdező!
8/11 anonim válasza:
töknehéz lefogyni! Ahogy idősödik egy nő, úgy lassul sajnos az anyagcsere :((
9/11 kretens válasza:
Szerintem helyes nő most is.Az idő múlása ellen senki nem tehet semmit.Szerintem ő korábban simán lehetett volna abszolút világbajnok is a férfi mezőnyben csak van egy kis különbség a férfi és a női sakkozók között.Ez pedig nem más mint a gyermeknevelés.Nos a kettő együtt nem megy profi szinten.Egy családban mindig is az anya az aki legtöbbet foglalkozik a gyerekkel és igy minden másra kevesebb idő jut pláne sakkra ahol ahhoz hogy profi szinten szinten tartsa valaki magát az napi akár8-9 órát is igénybe vesz függetlenül attól hogy a számitógépek korában élünk.
10/11 anonim válasza:
Neki pont hogy jól áll a kicsit molettebb alkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!