Mi a véleményetek a Törvénytisztelő polgár c. film főszereplő karakteréről? (direkt írtam ebbe a kategóriába)
Csak részben tudtam azonosulni a főszereplővel.
Voltak olyan tettei amiket helyeseltem mint pl. az egyik a bosszú. Én személy szerint még durvább eszközökhöz is folyamodtam volna.
Amit viszont nem helyeslek az, hogy egy tucat ártatlan ember megölésével próbálta "megváltoztatni", átformálni egy egész állam jogrendszerét...
Ez mekkora hülyeség már...
Kb. olyan mintha ma azért gyilkolnék meg egy tucat péket, hogy holnap olcsóbb legyen a kenyér ország szerte... :D
Köszi a válaszokat!
Egyetértek veletek!
Jöhet még vélemény!
Általában nem értek egyet a bosszúval, viszont itt most igen. Azért ha valakinek lemészárolják a családját és a bíróság sem tesz szinte semmit, ott megértem hogy az illető a saját kezébe veszi a dolgokat. Én személy szerint sokkal durvábban végeztem volna a gyilkossal. Hetekig kínoztam volna, lenyúztam volna róla minden bőrt, kiszúrtam volna a szemét, kalapáccsal kiütöttem volna egyesével a fogait, letépkedtem volna a körmeit, a farkát pedig apránként vagdostam volna le, szöget vertem volna a heréjébe, széttörtem volna a térdét, majd végül felvágtam volna a hasát, kihúztam volna a beleit és azoknál fogva fellógattam volna, és zárásként pisztollyal lelőttem volna. Persze nem rögtön fejbe, azt csak a végén, lentről felfele haladva szépen lassan kapott volna... :DD
Viszont az hogy megölt egy csomó más embert is azzal nem értek egyet, mert a társadalom meg a rendszer úgyis erősebb nagyobb befolyással bír, nem tudja egy ember megváltoztatni. Így feleslegesen lett mártír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!