Rákóczi Renáta sportolónővel kapcsolatban néhány kérdés? (kick-box bajnok, exatlonban is szerepelt)
1. Szerintetek egy átlagos nő véresre tudná verni őt?
2. Ha mondjuk két nő lefogná, egy harmadik pedig ököllel ütné a hasát, abból még ki tudna jól jönni?
3. Szerintetek szép nő?
4. Milyen személyiség lehet a hétköznapokban?
5. (Én még csak nemrégiben figyeltem fel rá, ezért kérdem, amelyikőtök esetleg jobban ismeri, régebb óta figyeli) Milyen arányban voltak győzelmei, vereségei?
Ő volna egyébként:
1. "Szerintetek egy átlagos nő véresre tudná verni őt?":
Nem, mert sokkal gyorsabb, rutinosabb, lábtechnikával totál K.o.-t adna a női ellenfelének;
2. "Ha mondjuk két nő lefogná, egy harmadik pedig ököllel ütné a hasát, abból még ki tudna jól jönni?":
Igen, mert a a hasizma szerintem erős. Na de mi van, ha a lábát is használná a nővel szemben, és mondjuk egy mezítlábas fejberúgással, vagy egy lendületből jövő fojtófogással az ütő nőt kiütné:)?
3. "Szerintetek szép nő?":
Nem az.
4. "Milyen személyiség lehet a hétköznapokban?":
Szerintem gyors cselekedetű, -gondolkodású, hirtelen haragú, de tudna érzelmet is mutatni, csak kevesek felé;
5. "(Én még csak nemrégiben figyeltem fel rá, ezért kérdem, amelyikőtök esetleg jobban ismeri, régebb óta figyeli)
Milyen arányban voltak győzelmei, vereségei?":
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!