Lehet majd konditerembe járni?

#1! Pl.a kérdezőt. Ha téged nem, akkor nyugodtan tovább lapozhatsz, nem kell kényszeresen válaszolni. Képzeld, én például nem járok konditerembe, mégis érdekel, mert egyéb sportra viszont igen. Mivel azonban nem vagyok versenyző vénsegemre, már majdnem egy éve nem mehettem. Valószínűleg együtt fogják feloldani a konditermekkel...egyszer. Nem mindenkit elégít ki a kanapén tespedés. Nekem mondjuk a lelki egészségen kívül már a testi is romlott emiatt és gyanítom, nem vagyok egyedül.
Kérdező! Még nem lehet tudni, de az eddigi információkból én azt szűrtem le, hogy esélyesebb, hogy még nem😥
Utolsó
Szomorúan hallom hogy nem lehet még 😓

4
Tudod mivel én nem vagyok életképtelen én annak idején 14 évesen úgy oldottam meg a dolgot hogy szereztem kétkezi sulyzot,aztán apám vett nekem kondigepet.Azota is azt használom.Ennyi

8
Egyéni szoc probléma.Azert egy kétkezes súlyzóra csak tellik ha már egy havi kondi bérletre is tellik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!