Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lehet majd konditerembe járni?

Lehet majd konditerembe járni?

Figyelt kérdés
5,5 millió beoltott után sok helyre már nem kell oltási igazolvány, konditerembe is lehet vajon majd járni az igazolvány megléte nélkül?

2021. jún. 26. 10:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Már megint ezek a hülye konditermes kérdések? Kit érdekel? Azert remélem az fontosabb hogy a gyereked éhezik e vagy sem
2021. jún. 26. 10:23
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Konditermet nem említettek, tehát valószínűleg oda kell továbbra is.
2021. jún. 26. 10:23
 3/14 A kérdező kommentje:
#1 17 éves vagyok, nem nagyon vannak még gyerekeim.
2021. jún. 26. 10:35
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

#1! Pl.a kérdezőt. Ha téged nem, akkor nyugodtan tovább lapozhatsz, nem kell kényszeresen válaszolni. Képzeld, én például nem járok konditerembe, mégis érdekel, mert egyéb sportra viszont igen. Mivel azonban nem vagyok versenyző vénsegemre, már majdnem egy éve nem mehettem. Valószínűleg együtt fogják feloldani a konditermekkel...egyszer. Nem mindenkit elégít ki a kanapén tespedés. Nekem mondjuk a lelki egészségen kívül már a testi is romlott emiatt és gyanítom, nem vagyok egyedül.

Kérdező! Még nem lehet tudni, de az eddigi információkból én azt szűrtem le, hogy esélyesebb, hogy még nem😥

2021. jún. 26. 10:35
 5/14 A kérdező kommentje:

Utolsó

Szomorúan hallom hogy nem lehet még 😓

2021. jún. 26. 10:36
 6/14 anonim ***** válasza:
23%
Honnan hallottad?
2021. jún. 26. 10:38
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

4

Tudod mivel én nem vagyok életképtelen én annak idején 14 évesen úgy oldottam meg a dolgot hogy szereztem kétkezi sulyzot,aztán apám vett nekem kondigepet.Azota is azt használom.Ennyi

2021. jún. 26. 10:40
 8/14 A kérdező kommentje:
7/7 nem mindenki engedhet meg egy komplett konditermet otthon magának
2021. jún. 26. 10:46
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ügyes vagy, de látom agyra nem nagyon gyúrtál, mert akkor sikerült volna értelmezni, amit írtam, NEM járok konditerembe, MÁS sportot űzök. Nem lehet otthonra venni.
2021. jún. 26. 10:48
 10/14 anonim ***** válasza:
7%

8

Egyéni szoc probléma.Azert egy kétkezes súlyzóra csak tellik ha már egy havi kondi bérletre is tellik

2021. jún. 26. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!