Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha egy szülő még életében a...

Ha egy szülő még életében a gyerekeire írat mindent, akkor nem lehet utána örökölni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tehát a vér szerinti apám lesz...r engem kisgyerekkorom óta.

Van új családja, gyerekei. Gondolom, azokra akar hagyni mindent, és valószínűleg már rég nem az ő nevén vannak a dolgai.

Azok után, amit velem művelt, igényt tartok az örökségre, akkor is, ha 10 forint. Ha már előtte szétoszt valamit, esélyem sincs semmit kapni?

2021. jún. 15. 16:25
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

"Nem csak apád volt "gané" . Te is az vagy."

Hát volt kitől örökölni...

2021. jún. 15. 18:45
 22/40 anonim ***** válasza:
77%
Ha már fiatalon is ilyen megkeseredett vagy mi lesz később? Kösd le magad valamivel és ne a faterral foglalkozz.
2021. jún. 15. 18:48
 23/40 A kérdező kommentje:
Nem vagyok már annyira fiatal, és nem ezen agyalok non-stop, csak néha eszembe jut.
2021. jún. 15. 18:49
 24/40 anonim ***** válasza:
64%
Hát akkor fel a fejjel, van remény!
2021. jún. 15. 19:36
 25/40 anonim ***** válasza:
81%
Ha az apád "újabb" gyerekeitől pénzt veszel el apád halála után, akkor miért következik ebből/hogy tudják meg ebből, hogy az apátok egy "gané"? Nem értem az összefüggést.
2021. jún. 15. 21:42
 26/40 anonim ***** válasza:
70%
Amúgy mi az amin ennyire megy a dolog, olyan nagy érték?
2021. jún. 15. 21:59
 27/40 anonim ***** válasza:
82%
Ha azt akarod tudják, hogy apád gané, akkor írj nekik levelet. Még a halálát sem kell megvárnod.
2021. jún. 15. 22:29
 28/40 anonim ***** válasza:
31%

Ó az én pàrom egy saroknyira bérel 160-ért 45nm-ert attól a 150nm-es rózsadombi lakàstól ami az övé lenne, ha 76 évesen az apja nem egy 40 éves nővel él együtt nagy szerelemben, miutàn a gyereke anyja öngyilkos lett miutàn többször megcsalta.

A pàromat minden születésnapjàn ünnepelték, együtt karàcsonyoztak, minden nap beszéltek. Nàlatok legalàbb nyílt a dolog.

2021. jún. 16. 00:26
 29/40 A kérdező kommentje:
Csak úgy nem akarom őket megkeresni. De egyszerűen igazságtalannak tartom, hogy egy ilyen rohadt embert ne büntessen meg a sors valahogyan. Ennyi szenvedés belefér a kölykeinek, én többet kaptam.
2021. jún. 16. 01:27
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

De ha az apád érdemli meg szerinted a büntetést, akkor miért azokon akarod leverni, akinek az égvilágon semmi köze nem volt ahhoz, hogyan bánt veled?

Hogy gondoltad, hogy büntetés lesz egy halott embernek, ha bárkivel bármit csinálsz?

Amellett te is a "kölyke" vagy, a féltestvéreid nem tehetnek arról, hogy ki csinálta meg őket. Arról se, hogy nem foglalkozott veled. Ha akart volna, megtette volna az új családja mellett is. Valószínű, hogy akkor se érdekelted volna, ha nem lettek volna újak.

Apádnak nem tudsz életében szövegelni, mert ahhoz gyáva vagy. Bárki máson bosszút venni meg teljesen értelmetlen.

Van baj a toronyban.

2021. jún. 16. 07:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!