Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért bírságolt meg két...

Miért bírságolt meg két közterület felügyelő? Mert egy nagyon szomjas kóbor kutyának egy parkban inni adtam. Összeesett, olyan szomjas volt, habos volt a szája széle, én meg hoztam neki egy tálba friss vizet 15. 000, - FT-ért.

Figyelt kérdés
Én kiirtanám ezeket az ingyenélő tetveket.
2010. aug. 25. 15:37
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
100%
Komolyan, hihetetlen. Nem hiszem el, de muszáj elhinni. A MÉLYEN tisztelt közterületfelügy, meg a hozzá hasonló banda. Nekik az a lényeg, begyűjtsék a napi előírtat.nekik is mondhattad volna, hogy nincs nálad igazolvány. nincs joguk ellenőrizni.
2010. aug. 25. 20:35
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

De! Ugyanis a közterület-felügyelő igazoltathat.

Ahogy már fentebb leírtam, ha aláírtad a helyszíni bírságos csekket, onnantól kezdve nincs apelláta.

De ebben az esetben a közterület-felügyelők eléggé túlbuzgók voltak.

2010. aug. 25. 21:25
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Persze,hogy komolyan!! Miért gúnyolódnék??? Megmentetted egy állat életét!! Igen is ,hogy hős!! vagy!!!!! Bár többen cselekednének így!

Bocsánat,ha félreérthető volt.

2010. aug. 25. 21:50
 24/26 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. aug. 26. 13:27
 25/26 anonim válasza:
48%
a közterület felügyelő ha előállit, akkor addig vissza tarthat ( fizikailag is ) magyarul addig feltartóztathat még rendőr ki nem érkezik , és onnantol kezdve igy hazudj h nincs nálad okirat.... amugy meg kedves kérdező biztos megérdemellted mert olyan bunkó nagy fejed van....
2011. jan. 21. 11:03
 26/26 anonim ***** válasza:
Ez tényleg hatalmas szemétség. Bár tudtam, hogy sok mindenre képesek :S
2012. febr. 8. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!