Miért bírságolt meg két közterület felügyelő? Mert egy nagyon szomjas kóbor kutyának egy parkban inni adtam. Összeesett, olyan szomjas volt, habos volt a szája széle, én meg hoztam neki egy tálba friss vizet 15. 000, - FT-ért.
valahol sejtettem, hogy szemetelés lesz a téma.
kicsit utánajárok meg kérdezek, majd írok, ha tudok valami biztosat, sajnos lehet, hogy jogilag nem lehet belekötni így a településőrökbe.
azt még megkérdezném, hogy a tálat otthagytad, vagy amikor "elkaptak" akkor még ott álltál a kutya felett? azaz megtörtént e az az esemény, hogy te valóban otthagytad a tálat?
Mondta, hogy add meg az adataidat te meg gondolom örömmel megadtad.
Én mondtam volna, hogy nincs nálam semmilyen irat és elmentem volna onnan. Egyébként jól tetted, hogy szegény állatnak adtál inni.
Kamumail!
Nem településőrök voltak, azokat szétrugdostam volna, hanem Közterület Felügyelők, ami ugye hatósági személy.
Településőr egyébként sem bírságolhat!
Mindegy, rohadjanak meg mindannyian.
Ha aláírtad a helyszíni bírságról szóló csekket, onnantól nincs helye jogorvoslatnak.30 napon belül ki kell fizetned.Ha nem fizeted ki, adók módjára levonják. A közterület-felügyelő egyébként igazoltathat.
üdv: egy rendőr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!