Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért bírságolt meg két...

Miért bírságolt meg két közterület felügyelő? Mert egy nagyon szomjas kóbor kutyának egy parkban inni adtam. Összeesett, olyan szomjas volt, habos volt a szája széle, én meg hoztam neki egy tálba friss vizet 15. 000, - FT-ért.

Figyelt kérdés
Én kiirtanám ezeket az ingyenélő tetveket.
2010. aug. 25. 15:37
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
94%
Komolyan ezért kaptál büntetést? Melyik városban történt az eset?
2010. aug. 25. 15:40
 2/26 anonim ***** válasza:
61%

erre én is kíváncsi lennék, szerintem téged átbsztak, te meg hülye voltál és fizettél.

melyik város volt?

2010. aug. 25. 15:55
 3/26 anonim ***** válasza:
71%
még egy kérdés, kaptál valamit amivel tudod bizonyítani ,h büntetést kaptál és hogy miért?
2010. aug. 25. 15:58
 4/26 A kérdező kommentje:

Nem átb@sztak, hanem megbírságoltak.

A kutyát pedig elvitették a gyepmesterrel.

(Pest megye)

2010. aug. 25. 15:59
 5/26 anonim ***** válasza:
71%
de konkrétan mi volt a bírság indoka? vagy azt mondták, hogy "kedves uram/hölgyem! fizessen 15k Ft-ot!" ?
2010. aug. 25. 16:03
 6/26 A kérdező kommentje:

Egyébként röhej, de nekem megért ennyi pénzt, hogy láttam azt a szerencsétlen kis állatot inni ebben a rohadt melegben, és nagyon csodálkozom magamon, hogy ezt a két köcsögöt nem töröltem szájba, mint régen.

Egyébként csekket kaptam, de nem tudom, hogy számodra miért ez a fontos?

2010. aug. 25. 16:04
 7/26 A kérdező kommentje:

Kedves Kamumail!

Válaszolsz is, vagy csak interjút akarsz velem készíteni?

2010. aug. 25. 16:05
 8/26 anonim ***** válasza:
71%

mert tudni szeretném, hogy milyen indokkal büntettek meg, mit mondtak, hogy MIÉRT. ez annyira nagy kérés/kérdés?

nem mind1, h okkal büntettek e meg, vagy ok nélkül, de amíg nem mondod meg, h mi volt az ok addig nem tudom eldönteni. és mellesleg talán még tudnék segíteni is valamit, h visszavágj (ha indok nélkül bírságoltak meg), de addig el sem gondolkodom rajta amíg nem adod meg az infót amit kérek.

2010. aug. 25. 16:06
 9/26 anonim ***** válasza:
71%
válaszoltam, nem vagyok gépírónő és mellesleg közben dolgozok is.
2010. aug. 25. 16:07
 10/26 A kérdező kommentje:
Otthagytam a parkban egy 15*25 cm-es műanyag edényt, ez volt a birságolás oka.
2010. aug. 25. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!