Miért bírságolt meg két közterület felügyelő? Mert egy nagyon szomjas kóbor kutyának egy parkban inni adtam. Összeesett, olyan szomjas volt, habos volt a szája széle, én meg hoztam neki egy tálba friss vizet 15. 000, - FT-ért.
erre én is kíváncsi lennék, szerintem téged átbsztak, te meg hülye voltál és fizettél.
melyik város volt?
Nem átb@sztak, hanem megbírságoltak.
A kutyát pedig elvitették a gyepmesterrel.
(Pest megye)
Egyébként röhej, de nekem megért ennyi pénzt, hogy láttam azt a szerencsétlen kis állatot inni ebben a rohadt melegben, és nagyon csodálkozom magamon, hogy ezt a két köcsögöt nem töröltem szájba, mint régen.
Egyébként csekket kaptam, de nem tudom, hogy számodra miért ez a fontos?
Kedves Kamumail!
Válaszolsz is, vagy csak interjút akarsz velem készíteni?
mert tudni szeretném, hogy milyen indokkal büntettek meg, mit mondtak, hogy MIÉRT. ez annyira nagy kérés/kérdés?
nem mind1, h okkal büntettek e meg, vagy ok nélkül, de amíg nem mondod meg, h mi volt az ok addig nem tudom eldönteni. és mellesleg talán még tudnék segíteni is valamit, h visszavágj (ha indok nélkül bírságoltak meg), de addig el sem gondolkodom rajta amíg nem adod meg az infót amit kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!