Segitett mar valakinek? A Banki hitelkarosultak egyesulete?
Mindenféleképpen menj el az egyesülethez!!
Nem értem miért mondja az ügyvéd, hogy a Neked járó 4M ft-ból ha levonja a 2.6M ft adósságot, akkor nem jár semmi?!
Miért nem??? A különbözet talán az övé?? Nem is értem!
Kíváncsi leszek, mi lesz a vége! Megírnád itt?
Szorítok Neked!
A büntető kamatokat beleszámoltátok?
Kérj egy igazolást, hogy pontosan most jelenleg mennyi hitel terheli az ingatlant.
Ha meg van a pontos szerződés akkor azt is nézzétek meg, hogy erre vonatkozólag, nem-e volt valamilyen kritérium.
Továbbá mindenki kifizeti a részéből a hitelt?
vagy csak te fizeted, majd ki a tiédből a teljes összeget?
mert, ha a többi rész tulajdonosai nem fizetnek akkor valószínűleg te fogod kifizetni az összeset(legalábbis szerintük, mármint a bank szerint).
Fontos lenne tudni a mostani összeget, mert ilyenkor rengeteg büntetést hozzászámolnak.
Halálozás utáni időszakot amíg nem derülnek ki az örökösök, úgy veszik, mintha szerződést szegett volna az elhalálozott.
Ezen időszakban így szokták a tarifát kiszámolni, és ilyenkor jó pár ezerrel(értsd százezerrel!!) szoktak nőni a milliós összegek.
Előző vagyok.
Amikor a bank felértékelteti a házat akkor ragaszkodjatok a független értékelőhöz, és akár ti is fogadjatok fel egy becsüst, aki akár meg is támadhatja a szakértői véleményt.
Előtte ha van rá mód, és nincs fizikai korlátja ami értékes a házban azt vigyétek el.
Tv-hűtő-fagyasztó stb stb... pucoljátok ki a lakást, mert ha nem sikerül akkor ezeket elfogjátok veszíteni.
"Adósságot csak az örökölt vagyon értékéig lehet maximum. Tehát ha Te örököltél egy x millió értékű ingatlant, akkor előfordulhat hogy vele együtt a 2m is."
Ha igaz hogy hogy az örökölt vagyon értékéig lehet akkor meg nem örkölhat 2m adósságot, csak egyet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!