Jogilag lehet tenni valamit?
Sziasztok! Van egy ingatlanom, amelybe be költözött a testvérem és a párom.
Viszont, az elmúlt időszakban kezd az agyamra menni, hogy én csinálok mindent itthon. Annyiban kimerül a segítségük, hogy elmosogatnak néha..
Illetve van még egy kutyánk a testvérem meg ide hozott egy macskát, de a gondját nem viseli.. Ráadásul ki be engedi, és ezáltal szét koszol mindent.
Szóval, minden nap haza jövök a munkából hulla fáradtan és utána mindennap legalább egy órát még takarítanom kell itthon.
hétvégén legalább 4 órán keresztül takarítok, teszem rendben amit esetleg hétköznap nem sikerül.
Már beszéltem velük erről, már veszekedtem is sokszor de semmi változás.
Jogilag tudok valamit tenni ez ügyben? Elegem van ebből.

A ház 100%-ban a tiéd és a tesódnak nincs rajta haszonélvezete sem?
Mert ha ez a helyzet, akkor mi a fszt keresnek ott? Pontosabban te miért engeded nekik? Igen, a “párodnak” is, az ilyen az nem partnernek tekint, hanem cselédnek. Rég megmondtam volna, hogy fel is út, le is út.

Először rúgd ki a párod,de sűrgősen.
A tesódnak adj még egy esélyt,ha semmi sem változik költözzön el.
Nincs. A tesóm konkrétan csöves lenne ha kiraknám jelenleg. A párom meg mert a párom. Nem akarom ezt engedni, épp azért keresek megoldást ,mert a beszélgetés ,veszekedés nem segített.
A tesóm a legrosszabb.. Konkrétan szét dobál mindent az udvaron. Nem a mosógatóba teszi az elmosott evőeszközöket ,hanem az étkező asztalra. Stb

"A tesóm konkrétan csöves lenne ha kiraknám jelenleg"
Létezik, hogy neki - és pont neki - nem adnak ki albérletbe egy lakást??
Várj, megtippelem. Munkája sincs és te tartod el a pároddal.

Rakd ki a tesod
Ettol csak eszhez ter a parod
Plane ha megmondod neki h o is igy fog jarni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!