Tény létezik ilyen kötelező adatrögzítős törvény ami ellehetetleníti a magyar VPN szolgáltatást? Pontosan melyik?
Megkérdeztem a vpn szolgáltatómtól hogy miért nincs magyarországi szerver.
Kifejtették hogy szerettek volna már mert ők is látják hogy szinte csak ez hiányzik, azonban Magyarországon kötelező adatrögzítés van tehát rögzíteniük kellene azt hogy ki mit és mikor csinált a magyar szerverre kapcsolódva, tehát elveszne a vpn értelme.
Ha nem teszik meg a folyamatos adatrögzítést és valamelyik felhasználó bűncselekményt követ el, akkor őket vonnák felelősségre azért amit a felhasználó az ők vpn szolgáltatásukat használva elkövetett. (Gondolom ez csak feltételezés részükről, bár a magyar igazságszolgáltatásból kinézem)
Kérdés hogy tényleg van ilyen törvény amely ezt előírná vagy csak blöffölt valamit ami jól hangzik indokként?
(Mivel kvázi elmondtam a válaszlevelét így magát a szolgáltatót nem nevezem meg nyilvánosan de szerintem a top5 legnagyobban benne van)
Akár az is lehet szerintem, de pl küldsz egy fenyegető emailt eldobható címről viktornak tuti ugrana a rendőrség meg a tek a vpn szolgáltatóhoz hogy adják ki ki használta az ip címet abban az időben.
De kérlek maradjunk a tárgynál, ne offoljunk!
Akkor 100% hogy blöfföltek és nincs is ilyen törvény hisz a Surfshark is olyan hogy nem rögzít semmit és teljes anonimitást biztosít.
Köszönöm az idődet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!