Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tényleg van róla törvény hogy...

Tényleg van róla törvény hogy az iskola "fogvatarthat" egy ideig ha vizsgázok és hamar lettem kész? Melyik törvény ez?

Figyelt kérdés

Okj képzés, 24 éves vagyok és felnőttképzés formájában végeztem.

Az idei vizsga nagyon egyszerű volt, 2 óra max idő helyett 30 perc alatt ledaráltam ezt a modult.

A tanárok és felügyelők szerint törvény van rá hogy a 60. perc előtt nem engedhetnek el, még wc-re se senkit, így engem fogva tartottak fél órát. Azért írom hogy fogva tartottak mert még az ajtót is bezárták xD

Azzal indokolták hogy esetleg idő előtt kiszivárogtathatnám a vizsgát a netre vagy valami.

Ha tényleg van ilyen törvény és nem csak a szoci rendszerből hátramaradt "mennének már nyugdíjba" tanárok agyának szüleménye akkor kérlek írjátok le, el szeretném olvasni.

2021. máj. 11. 15:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
43%
Általában azért nem szeretik ha valaki nagyon hamar végez , mert felmerülhet a család gyanúja . ( a tanár megadta a megoldást )
2021. máj. 11. 17:09
 12/13 anonim ***** válasza:
63%
Csalás *
2021. máj. 11. 17:10
 13/13 A kérdező kommentje:

Hogy tudta volna megadni a tanár? Ezek központi feladatok, a tanárok csak miutánunk látják meg amikor kikerül az oktatási hivatal oldalára.

--------------

Azért nem kekeckedtem a tanárokkal és eltűrtam a "fogvatartást" arra a fél órára mert nem hiányozna hogy 2 év után azért megbuktassanak majd a szóbelin például mert ma nem vártam volna meg az ő szabályuk szerinti 60. percet.

2021. máj. 11. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!