Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mennyire átverés az ilyen...

Mennyire átverés az ilyen adomány gyűjtés?

Figyelt kérdés

Keleti pályaudvar előtt egy kisebbségi nő megállított, hogy itt van egy ingyenes füzet amit az önkormányzat ad és igazolta magát hogy ő kinek minek dolgozik és a Heim Pál kórház beteg gyerekeinek gyűjt.. adják pénzt (nem tudom ehhez mi köze az ingyenes kis könyvnek) persze mondtam nincs pénz, de hogy vegyek ki az automatából hát nem veszek ezért ki pénzt aztán csak intett de ingyenes kis könyvet nem kaptam....

[link]

2021. ápr. 30. 12:19
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
És te sajnáltál tőle párszáz forintot dolgozó ember létedre miközben a nyáladat csorgattad az ingyen füzetért.ez az ország teljesen reménytelen,el is menekült az értelmesebbjének a többsége százezrével.
2021. ápr. 30. 12:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
1-es, egy végtelenségig lehúzható, naiv, életképtelen kommenthuszár, aki más zsebében előszeretettel turkál :D
2021. ápr. 30. 12:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ősi trükk.

Nyújt valamit és mndogatja, hogy vidd, ingyen van, te elveszed, csak hagyjon békén. Erre eléd áll és elkezdi előadni, hogy pénzt akar erre meg erre.

2021. ápr. 30. 13:17
 4/4 anonim ***** válasza:
63%
Volt erről riport a tv-ben, komoly alapítványok vagy ilyen intézmények soha de soha nem gyűjtenek utcán. Főleg nem olyan módon, hogy követhetetlen legyen a pénz, tehát az aki gyűjti úgy számol el ahogy akar. Ha mindenáron adakozni akar valaki legalább annyit tegyen meg, hogy ragaszkodjon a csekkhez vagy a számlaszámhoz és nézzen is utána a jogosultságnak mielőtt fizet. De mondom, ilyen módon valós adománygyűjtést nem foltytat senki csak és kizárólag a krisnások de ők egy más kategória.
2021. ápr. 30. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!