Átvert az ügyvédem?
Most őszintén, ha neked ráért egy évet a telefonálás, akkor miért hiszed hogy az ügyvéded szerint nem érsz rá még egy évet várni?
A bíróságokon most nem ilyen ügyeket tárgyaltak az tény, de legyél már egy kicsit rámenősebb, hiszen itt a te pénzedről van szó! Ne csak egyszer telefonálj majd várj megint hónapokat, keresd fel személyesen, bombázd email-ekkel, küldj neki sms-t, hogy ha nem tájékoztat akkor keresel másik ügyvédet! Mutasd meg hogy neked már nem ér rá, hanem be akarod fejezni!
Írj a kamarának! Kaptál hivatalos iratot arról, hogy fellebbezett nagyobb összegért? Lehet elfelejtette :D
(Nem vicc, az én ügyvédem állandóan oerelne mindenkit, de nekem kell intézkednem (amibeen tudok), mert egy debil, nem tud szöveget értelmezni sem a saját szakterületén, de azért egyetemi tanár. (Nem általánosítok, lehet 1000 ügyvédből 1 ilyen, de nekem miért is ne sikerült volna kifognom. Már csak egy szerződést kell lebonyolitsnia, remélem menni fog neki, aztan elfelejtem egy életre).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!