Nagyon megbántam, kaphatk ezért börtönt?
Figyelt kérdés
Nagyon undorító dolgot tettem, ezért is kezdem azzal hogy tényleg megbántam,nagyon ritkán iszok, és nem is vagyok egy agresszív ember. Házibulit csaptunk pár haverral, más lehetőség nincs jelenleg. Berúgtam eléggé, nagyon sokat ittam, és mielőtt indultam volna haza felhívott a barátnőm, hogy szakít (kiderült rólam valami amit titkoltam előtte), ekkor ideges lettem nagyon, elkezdtem sírni, majd a bánat sajnos dühre fordult. És a baj itt kezdődött. Elindultam hazafelé, nézett nagyon egy ember nagyon, odamentem hozzá megkerdezni miért néz így rám (kiderült hogy azért mert furcsán mentem a pia miatt ) , mondtam neki térdejlen le és kérjen bocsánatot vagy adjon egy cigit(tudom hogy gáz) , nem adott, ekkor megutottem kétszer arcon, majd utána elesett és a térdénél megrugtam, elvitték a mentősök. Ekkor beugrottam egy dohányboltba cigiért meg sörért, és elindultam haza. Utcánkba értem, és idegességből felrúgtam a szomszéd kukáját, sörösüveget bedobtam a kertjébe, az újságokat meg amik ládákba voltak szétszórtam mindenfelé, ezért is feljelentettek. Meguszhatom börtön nélkül? Büntetlen előéletű vagyok, 18 éves.2021. ápr. 19. 14:19
11/20 anonim válasza:
Magyarul piálsz, megszeged a karanténszabályokat, eszméletlenre versz egy ártatlan embert akit előtte csicskáztatni akartál csak azért mert a barátdőd rájött, hogy hazudtál. Szép jellemű ember vagy te mondhatom. Ha szerencsénk van akkor gyilkossági kísérletért fognak elővenni és rádsóznak 10-15 évet, aztán majd odabent magtanulod, milyen csicskának lenni. De ha nem, akkor súlyos testi sértés esetén is kijárhat 5-10 év. És ne is reménykedj felfüggesztettben. Csak azt nem értem, hogy miért nem vagy még előzetesben.
12/20 anonim válasza:
11, azért mert kamuzik, nincs még suli, el kell, hogy üsse az időt valamivel
13/20 anonim válasza:
Garazdasag, sulyos testi sertes.
Kapsz 1evet 2evre felfuggesztve. Max.
14/20 A kérdező kommentje:
Remélem így lesz, köszönöm mindenkinek. Rosszindulatúaknak, sajnos vannak pszichés problémáim áltánosnos iskola miatt, sokat cikiztek, bántották, pszichológusok szerint ezért is mehettem neki az embernek a csúnya nézése miatt, bennem vannak még ezek a sérelmek és az alkohol hatására rámjottek ezek a rossz emlékek.
2021. ápr. 20. 00:06
15/20 anonim válasza:
11-es csak ijesztget a börtönnel,ne is törődj vele.
16/20 anonim válasza:
A társadalom legallja, söpredéke. Egy normális társadalom kiveti magából az ilyen antiszociális elemeket.
17/20 anonim válasza:
Amúgy tényleg vagy egy troll a kérdező vagy egy már szánalomra se méltó gyökér. Azt hozni kifogásnak, hogy régóta mentális bajaid vannak és ha iszol rá agresszív leszel? Akkor miért ittál? Miért keverted magad olyan szituba amiből tudtad, hogy baj lesz. Ha nem jön szembe a random ürge mit teszel? Az asszonyon vered le esetleg? Semmilyen szinten nem érdemelsz bocsánatot mert már a helyzet kirobbanása is a te hibád, remélem a bíró is a helyén kezeli majd ezt...
18/20 A kérdező kommentje:
17. Megbántam, de így ezek után örültem volna ha te lettél volna ott. Bár kitudja, lehet az is ilyen volt.
2021. ápr. 20. 18:27
20/20 anonim válasza:
Na pomt erről az undorító magatartásról beszélek. Hány éves vagy bszki, 8?
De ha ekkora a tököd írj rám privátban, megmondom hol és mikor tudod velem megbeszélni a dolgot, kapsz kesztyűt, a fogvédőt meg is tarthatod :)
Ha írsz írsz, ha nem nem de ez szánalmas..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!