Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » 1 éve csaltam az interneten...

1 éve csaltam az interneten (Amit már megbántam) 56. 000 ft!?

Figyelt kérdés
és mellete még 3x kissebbeket! Ezért üzletszerüen volt !De kértünk Közvetitöi eljárást! (Moderátor!) ??? Amit meg is kaptam! És az ügyet felfügesztetták agusztus 11 ig ( a papirt februarba külték) Vártuk a papírt hogy mikor kapunk valamit de SEMMI NEM jöt.. Erre tegnapi nap jött egy level hogy a bíroság elrendelte hogy 1 év 3 honapra probára bocsát pártfogó felügyelette melett! ???? Mert többszöri felszolitásra se jelentünk meg a közvetitönél! DE MI NEM KAPTUNK SEMMILYEN LEVELETT!!!! Ilyenkor mi a teendő????????
2016. júl. 6. 20:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Telefon, vagy személyes ügyintézés.
2016. júl. 6. 20:54
 2/5 anonim ***** válasza:
ha rám hallgatsz, csakis szigorúan tértivevényes levélben intézel mindent, mert aztán letagadják meg mást írnak le stb, nem okés a szóbeli intézés, telefonálgatás stb. persze gyorsabb csak éppen semmit se tudsz bizonyítani.
2016. júl. 6. 21:24
 3/5 anonim ***** válasza:

A legeslegfontosabb (ami egyébként benne is van a végzésben):

- azonnal ráírod egy darab papírra, hogy "a ....... számú végzéssel szemben tárgyalás tartását kérem". Csinálsz róla egy másolatot és végzés átvételétől számított 8 napon belül berongyolsz a bíróság büntető irodájára (szerdán 9-16, más hétköznapokon 9-11 óra között) és beadod az egyik példányt, másikon aláíratod az átvételt.

Ha ugyanis ezt elmulasztod, és a végzés jogerőre emelkedik, akkor utána már bármit csinálhatsz, senki nem fogja tudni a végzést megváltoztatni, akkor sem, ha igazad van. A tárgyaláson meg majd kérheted, hogy mutassák be, mikor és honnan idéztek a közvetítői eljárásra, és ha ők hibáztak, akkor a bíró újra lehetőséget ad a már elrendelt közvetítői eljárás lefolytatására.

Az első válaszolónak gratulálok. Az élet kissé bonyolultabb, pl. van egy úgynevezett büntetőeljárási törvény a maga hatszáz-valahány paragrafusával, az nem úgy megy, hogy telefonon vagy személyesen lebeszélem a bíróval okosba, hogy nyelje le a jogerős végzést.

2016. júl. 7. 07:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy kitöröltetted a válaszomat, nem lett hirtelen értelmesebb a kérdésed.

Mi van, ennyire nem bírod a kritikát? Sőt, nem látod be, hogy mennyire nem itt kellene ezt kérdezned?

Egyébként még mindig MEDIÁTOR és nem moderátor! Legalább azt tudjad már, hogy ki az, akihez el kellett volna menned.

Tessék, töröltesd ki ezt is. Akkor biztos hirtelen jobb helyzetbe kerülsz. :D Szánlak, hogy ennyi a sikerélményed az életben. "Húú, sikerült kitöröltetni egy választ. Én is el tudok érni valamit." :D

2016. júl. 7. 19:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Ejj ejj... Levike...
2021. ápr. 19. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!