Nagyon megbántam, kaphatk ezért börtönt?
Figyelt kérdés
Nagyon undorító dolgot tettem, ezért is kezdem azzal hogy tényleg megbántam,nagyon ritkán iszok, és nem is vagyok egy agresszív ember. Házibulit csaptunk pár haverral, más lehetőség nincs jelenleg. Berúgtam eléggé, nagyon sokat ittam, és mielőtt indultam volna haza felhívott a barátnőm, hogy szakít (kiderült rólam valami amit titkoltam előtte), ekkor ideges lettem nagyon, elkezdtem sírni, majd a bánat sajnos dühre fordult. És a baj itt kezdődött. Elindultam hazafelé, nézett nagyon egy ember nagyon, odamentem hozzá megkerdezni miért néz így rám (kiderült hogy azért mert furcsán mentem a pia miatt ) , mondtam neki térdejlen le és kérjen bocsánatot vagy adjon egy cigit(tudom hogy gáz) , nem adott, ekkor megutottem kétszer arcon, majd utána elesett és a térdénél megrugtam, elvitték a mentősök. Ekkor beugrottam egy dohányboltba cigiért meg sörért, és elindultam haza. Utcánkba értem, és idegességből felrúgtam a szomszéd kukáját, sörösüveget bedobtam a kertjébe, az újságokat meg amik ládákba voltak szétszórtam mindenfelé, ezért is feljelentettek. Meguszhatom börtön nélkül? Büntetlen előéletű vagyok, 18 éves.2021. ápr. 19. 14:19
1/20 anonim válasza:
Valószínű nem úszod meg, viszont felfüggesztettet fogsz kapni.
3/20 anonim válasza:
Hát 18 évesen ilyesmit csináni... Úgy az egész. A nagy pia, a cigi, a verekedés, stb... Elég fura jelleme vall.
Felfüggesztettet fogsz kapni.
4/20 anonim válasza:
Ez egy felfüggesztett lesz szerintem, legközelebb figyelj jobban.
5/20 anonim válasza:
Manapság senkit nem csuknak le aki nem ölt embert.sokszor még azokat sem..
6/20 anonim válasza:
"ekkor megutottem kétszer arcon, majd utána elesett és a térdénél megrugtam, elvitték a mentősök. Ekkor beugrottam egy dohányboltba cigiért meg sörért, és elindultam haza"
Jaja, nagy maffiózó vagy, a mentősök meg tűrték, szótlanul (ki hívta ki őket?), hagyták, hogy elmenj, nem vittek be a rendőrök az őrszobára garázdaságért, stb :D
"persze fiatalember, menjen csak cigit venni, majd megbeszéljük holnap!"
Kamugép :DDD
7/20 anonim válasza:
Ezért nem lesz letöltendő ( mondjuk az ember mennyire sérült meg, mert az sem mindegy?)
8/20 A kérdező kommentje:
Általában min 10 perc mire kiér egy mentős, eszméletlenül feküdt ott az ember egy ideig.
Köszönöm a válaszokat, remélem így lesz!
2021. ápr. 19. 14:55
9/20 A kérdező kommentje:
Monoklin kívül semmi nem volt elvileg, meg egy kisebb agyrázkodas
2021. ápr. 19. 14:56
10/20 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy nem úszod meg és hosszú időre lecsuknak. Megérdemled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!