Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kint maradhatok biciklizni 8...

Kint maradhatok biciklizni 8 után?

Figyelt kérdés

Sport kerékpáros vagyok, edzeni szoktam biciklivel, tehát nem valahová megyek vele, de ez a ruházatomon is látszik meg a biciklin is.

Mostanában általában késő délután szoktam kimenni biciklizni, és már volt jópárszor, hogy 20:00 után is kint maradtam, mert nem lett meg időben az adott km szám. Tegnap például 20:20 körül értem haza.

Általában egy kavicsos gáton szoktam biciklizni, amin kb. csak sportolók meg kutyasétáltatók járnak, autók fel sem tudnak menni rá, és igazából csak az egyik lejárón kell legurulni róla ami bevezet a falunkba és már ott is a házunk. Tehát kicsi az esélye, hogy elkapnának a rendőrök.

Viszont ha mégis elkapnak, akkor megbűntetnek? Hallottam valahonnan, hogy kutyával kint lehet maradni 8 után, bár nem tudom igaz e. Akkor én ha biciklivel maradok kint sportolásként, akkor engem megbűntetnek? Most nem feltétlenül csak arra vagyok kíváncsi, hogy ez legális-e, hanem hogy ha illegális, akkor mennyire elnézőek a rendőrök? Mert nem érintkezek senkivel igazából.

2021. ápr. 5. 20:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hú de király
2021. ápr. 6. 04:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Kérj igazolást a sportegyesületől!
2021. ápr. 6. 04:55
 13/13 anonim ***** válasza:
37%
Igen, a kutya jogai feljebbvalók, mint bármely emberé. 8-kor takarodj haza, vagy megy a rendőrkuki a fenekedbe! JárVÁNY vaN, mIÉrt AkARod MEgÖlni a NagYMaMÁmaT?
2021. ápr. 6. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!