Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha eladnának a szüleim 5...

Ha eladnának a szüleim 5 tevéért Egyiptomban, akkor tenne valamit a hatóság? A magyar vagy az egyiptomi?

Figyelt kérdés

Amikor egyszer Egyiptomban nyaraltunk, akkor megkérdezte a szüleimtől egy csávó, hogy 5 tevéért odaadnak-e engem. Nyilván elutasították, meg jót nevettünk rajta. De kíváncsi vagyok, hogyha beleegyeztek volna, akkor milyen következményei lettek volna.

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2021. ápr. 5. 16:48
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
8%

10

És hogyan bizonyítható az, hogy eladtam a feleségemet egy afrikai országban?

2021. ápr. 5. 17:35
 12/35 anonim ***** válasza:
85%

"Szóval azt mondod, hogy én illegálisan szívok füvet Csehországban (ahol dekriminalizálták), mert Magyarországon illegális? "

Igen, mert ha haza jösz, és csinálnak egy drogtesztet, (ami nyilván életszerűtlen, mert miért csinálnának, de most csak szimplán a bélda kedvéért képzeljük el) akkor ugyan úgy megkrnak fogyasztásért. Tetszik érteni?

De ennek már sok köze nincs a kérdező kérdéséhez...

2021. ápr. 5. 17:35
 13/35 anonim ***** válasza:
64%
Gyakorlati következménye nem lenne.
2021. ápr. 5. 17:36
 14/35 anonim ***** válasza:
25%

13

Azért írtam, hogy vizeletben nem kimutatható. A részleteket ne hagyd ki.

15/35 anonim ***** válasza:
81%
#12 itthon senki nem keresné vagy mi?
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

A katona a sivatagi kiképzőtáborban jelenti a felettesének, hogy nőhiánya van és ezt ők hogyan oldják meg. A felettes a tevére mutat, azt szoktuk használni.

A katona furcsálja a dolgot, tevével még nem volt és, ha a többieknek is megfelelő, így hát nem különcködik és meghágja. Másnap a felettese érdeklődik, hogy elégedett-e az egyiptomi prostikkal. A katona értetlenül néz. - Maga szerencsétlen, a tevét csak arra használjuk, hogy a városba tevegeljünk!

2021. ápr. 5. 17:37
 17/35 anonim ***** válasza:
11%

16

De mi a bizonyíték arra, hogy én adtam el? Konkrétan mivel gyanusítanak meg, ha nincs is meg a teste?

2021. ápr. 5. 17:37
 18/35 anonim ***** válasza:
24%
#8 amúgy miért is kell füvezgetni? Jó hippiskedni?
2021. ápr. 5. 17:38
 19/35 anonim ***** válasza:
64%

19

Ezt én is kérdezhetném az alkoholról.

2021. ápr. 5. 17:42
 20/35 anonim ***** válasza:
19%
#19 a fűtől elmenetegek lesznek az emberek. Nem gyógyszer, nem ellazít. Halál a THC-re, de a CBD-re is!
2021. ápr. 5. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!