Ha eladnának a szüleim 5 tevéért Egyiptomban, akkor tenne valamit a hatóság? A magyar vagy az egyiptomi?
Amikor egyszer Egyiptomban nyaraltunk, akkor megkérdezte a szüleimtől egy csávó, hogy 5 tevéért odaadnak-e engem. Nyilván elutasították, meg jót nevettünk rajta. De kíváncsi vagyok, hogyha beleegyeztek volna, akkor milyen következményei lettek volna.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
10
És hogyan bizonyítható az, hogy eladtam a feleségemet egy afrikai országban?
"Szóval azt mondod, hogy én illegálisan szívok füvet Csehországban (ahol dekriminalizálták), mert Magyarországon illegális? "
Igen, mert ha haza jösz, és csinálnak egy drogtesztet, (ami nyilván életszerűtlen, mert miért csinálnának, de most csak szimplán a bélda kedvéért képzeljük el) akkor ugyan úgy megkrnak fogyasztásért. Tetszik érteni?
De ennek már sok köze nincs a kérdező kérdéséhez...
13
Azért írtam, hogy vizeletben nem kimutatható. A részleteket ne hagyd ki.
A katona a sivatagi kiképzőtáborban jelenti a felettesének, hogy nőhiánya van és ezt ők hogyan oldják meg. A felettes a tevére mutat, azt szoktuk használni.
A katona furcsálja a dolgot, tevével még nem volt és, ha a többieknek is megfelelő, így hát nem különcködik és meghágja. Másnap a felettese érdeklődik, hogy elégedett-e az egyiptomi prostikkal. A katona értetlenül néz. - Maga szerencsétlen, a tevét csak arra használjuk, hogy a városba tevegeljünk!
16
De mi a bizonyíték arra, hogy én adtam el? Konkrétan mivel gyanusítanak meg, ha nincs is meg a teste?
19
Ezt én is kérdezhetném az alkoholról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!