Ha elmegyek túrázni és viszek magammal fokost és egy kutya rám támad és fejbe vágom vele, de úgy, hogy meghal, akkor elovehetnek?
Akkor sem, ha megfenyeget a gazda?
Csak nem értem, hogy a sok idióta gazda ilyenkor mit hisz, hogy hagyom magam szettepni?
Vagy majd O megakadályozza? A saját kutyája sz@rik a szolongatasara.
Hát nem hiszem, hogy fokossal a kezemben mennyi esélye lenne de ok.
Pedig sok ilyen van, azért is kezdtem el fokossal járni, mert amerre lakok nagyon megszaporodtak a kutyatamadasok.
Én rendelőben dolgozom és mostanában nagyon sok ilyen beteg esik be, eljárást is indítani kell, ha fennáll H veszettség ellen a kedves gazda nem olt. Ilyenkor még potenciális életveszélybe kerül az áldozat.
1. Csak egy kutya, akár ki is nyírhatod, ha sikerül.
2. #3 Mit fenyegetőzöl, joga van az önvédelemre!
6, nem is értem amúgy, erdőben kutyát alapjáraton se lehetne szabadon engedni, ahogy én tudom.
Ha ennyire féltik a kutyát miért nem tartják pórázon és kajak hagyjam magam, hogy szettepjen? Ráadásul a legtöbb gazda nem is oltatja rendesen a kutyáját...
Magyarázd meg ezeknek a harcikutyás tizenéveseknek!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!