Én nehéz eset kamasz voltam,sokszor el-el csattant egy pofon vagy seggberúgás.De aztmondom kellett is.Anyámat pl kinevettem ha felpofozott.Egy kamaszfiúhoz erős kéz kell,egy apa.Egy egyedülálló anyának nehéz lehetett.Szerintem nem jó vonal ez a nyugati minta hogy a gyerek már mindenért jelentheti a szüleit.Egy nevelő célzatú seggberúgásba egy gyerek se halt bele,viszont helyreteszi.Ami jár az jár...
2021. márc. 21. 07:55
32/41 A kérdező kommentje:
#25ös úgy volt hogy nekik emeletes a házuk és az emeleten csak 1 szoba van és az "az enyém" és ott voltam és kiabáltam hogy hallja és ő ezt úgy vette hogy én tiszteletlen vagyok vele de igazából ennyi úgyhogy nem egy nagy dolog csak elgondolkodtató rajta hogy bánthat e
2021. márc. 21. 09:19
33/41 anonim válasza:
21 Te tipikus hitetlen Magyar...Ezért szégyellem hogy Magyar vagyok...
Kérdező,1 pofon lehet nem érdekli a családsegítőket,de ha kicsit bővebben kitálalsz,akkor érdekelni fogja őket az is,hogy ezt mi előzte meg,stb. Nem kell messzire menni.
2021. márc. 21. 09:36
34/41 anonim válasza:
33, mesélj, mit tennének, ha felhívná őket, hogy kapott egy pofont.
Az ilyen hülyék most, mint te, sokan szégyellik, hogy magyarok.
2021. márc. 21. 09:39
35/41 anonim válasza:
Az ilyen idioták miatt verik a tanárokat a gyerekek az iskolában, akik nem hisznek a nevelő célzatú pofonban.
2021. márc. 21. 09:40
36/41 anonim válasza:
Olvasni tudsz?"de ha kicsit bővebben kitálalsz,akkor érdekelni fogja őket az is,hogy ezt mi előzte meg,stb. Nem kell messzire menni."
Magyarul igenis fognak tenni,hogy ha esetleg kicsit bővebben elmeséli,hogy mi folyik otthon,és hogy ez rendszeres,stb stb stb...
Látom nem volt dolgod még családsegítőkkel. Nem mindegyik ül az irodában és issza a nedűt,aztán alszik.
2021. márc. 21. 09:43
37/41 anonim válasza:
Igen, 33, forduljon hozzájuk. Tudod, mi lesz az eredménye? Az, hogy nem foglalkoznak vele (jogosan, egy pofon azért nem ez a kategória), de ő ezt úgy fogja majd fel, hogy nem érdemes segítséget kérni, és ha nagyobb baj lesz, akkor később nem keresi őket.
Jó lenne tudomásul venni, hogy ezek a szervezetek nem azért vannak, hogy durcás tinik beköpjék a gonosz mostohát.
2021. márc. 21. 09:58
38/41 anonim válasza:
Igen,viszont nem is kell feltétlenül mindenre azt mondani,hogy szúnyogcsípés...Ugyanis lehet,hogy neki ez később majd gondot okoz,vagy már most gond van.
2021. márc. 21. 10:01
39/41 anonim válasza:
A primitív szülők ugyanolyan értéktelenek, mint a helyzetükkel visszaélő lemenőik. Az meg a hozzászólókat minősíti, hogy a legtöbb azt sem fogja fel, hogy a pofon meg sem történet, a srác csak el"filozofál" az eshetőségen. Mostohaanyu meg idekommentelte, hogy kilopta a zsetont a pénztárcájából a srác (ha igaz). https://www.youtube.com/watch?v=nMjY_QUMyjE
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!