Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megüthet-e? A magyarázatnál...

Megüthet-e? A magyarázatnál leírom bővebben

Figyelt kérdés
Apukám élettársa nevelés céljából például adhat egy pofont, mert én úgy tudom nem de azért erdekelne
2021. márc. 20. 22:56
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
82%

Ti tényleg azzal a hülyeséggel etetitek, hogy rendőr, családsegítő, alapítbány, pszichológus?

Egyiket sem fogja érdekelni egy pofon.

Nyilván nem ütünk meg senkit, de azért ne essünk át a ló túloldalára...

2021. márc. 21. 06:36
 22/41 anonim ***** válasza:
58%
Isten ments, még csak hangosan se rászólni a gyerekre, aztán csodálkozunk, hogy pénzt lopkodnak a szülőktől, nevelő szülőktől, vissza beszélnek, netalán neki is mennek a tanárnak, de ha valami problémát maguknak kell megoldani, akkor csak állnak és néznek, mint aki összesz.rta magát. Nem vagyok híve az erőszaknak, de bizony előfordul olyan eset, amikor kijár egy füles.
2021. márc. 21. 06:42
 23/41 anonim ***** válasza:
70%

20# Általánosságban írtam hogy mások mit szólnának hozzá, ha a "párjuk gyereke"... Nekem azért a "párom gyereke", mert nem mi neveljük, hanem az anyukájával él. Egyébként nagyon jó kapcsolatom van vele, nekem is vannak gyerekeim, pont ezért kezdtem gyerekes apával, mással nem is kezdtem volna, hisz csak egy gyerekes férfi tudja, átélte már azokat a dolgokat amiket én is.

Én megbíztam a fiában, szeretett itt lenni, jól kijöttünk, utólag meg kiderült hogy meglopni járt ide, kihasználta a jóindulatomat, szeretetemet, naívságomat.

És most mégis én vagyok a szemében a rossz, mert az apja mellém állt az ügyben. Ő megpofozta volna de én ezt nem engedtem.

2021. márc. 21. 06:46
 24/41 anonim ***** válasza:
77%
Nyilván haladéktalanul összehívják az ENSZ Biztonsági Tanácsot, mert lopós Pipás Pistikét Slapperne Haragová Eleonóra pofonvágással fenyegette.
2021. márc. 21. 06:47
 25/41 anonim ***** válasza:
60%
És miért akar megütni? Nyilván nem csak úgy hogy kopp, nyakon ver... Mi az előzmény? mert erről bőszen hallgatsz. Mert ha nagy szád vele szemben, vagy apád "kurvájának" kezeled, akkor megérteném miért viszket a tenyere.
2021. márc. 21. 07:14
 26/41 anonim ***** válasza:
91%
Alapból senki sem ütheti meg a másikat. Ha a kérdés az, hogy a nevelőanyjadnak van e ugyanolyan joga, mint apadnak, akkor a válasz az, hogy igen, amenynyiben apad ezt engedi.
2021. márc. 21. 07:18
 27/41 anonim ***** válasza:
73%
Azért én meghallgatnam a másik felet is. Mert nyilván pofont nem szoktunk csak úgy osztogatni. Gyanítom te is nyakig benne vagy ebbe.
2021. márc. 21. 07:21
 28/41 anonim ***** válasza:
64%

Ezért rohadt pofátlanok a mai gyerekek...

Mert már ha a saját szülei..vagy a nevelőszülő csak rászól, hogy illeme tanulni nem csavarogni akkor majd találgatóznak,hogy feljelent meg etc etc...

Jól nézünk már ki... Jogaik vannak csak épp kötelességük nincs ugye?

Majd egy ilyen kölyköt megnéznék... Direkt kicseszni akar a szülővel h feljelenti meg hazudozik... Aztán majd leshet mikor intézetbe kerül azt ott se cigi,se pia,se bulika,se csavargás...

Egy jókor leadott pofon ne aggódj csodát tesz.

Kérdezőtől is kíváncsi lennék h miket csinál meg ha aranyos jó gyerek akkor ilyet nem mondanak neki. De gondolom semmit ..

Észnél legyünk már...

Én amikor kb 7 évesen bátyámmal loptunk anyámtól cigit azt lebuktunk bátyám egy nagy büdös pofont én meg csak a seggemre kaptam de akkor is megijedtem. Nem is cigizek azóta soha

2021. márc. 21. 07:21
 29/41 anonim ***** válasza:
22%
Jogilag talán nem, erkölcsileg igen, ha rászolgáltál. Az, hogy "csak" apád új párja, ebben az esetben nem számít.
2021. márc. 21. 07:44
 30/41 anonim válasza:
4%

Remekul lekepezik a hozzaszolasok a beteg tarsadalmunk.

Nevelni szeretve kell nem eroszakkal.

Gratulalok mindenkinek, aki szerint belefer meg aki szerint a gyerek magatol lesz hazudos es lopos, a szulo persze szent.

Nagy francokat.

2021. márc. 21. 07:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!