Megüthet-e? A magyarázatnál leírom bővebben
Figyelt kérdés
Apukám élettársa nevelés céljából például adhat egy pofont, mert én úgy tudom nem de azért erdekelne2021. márc. 20. 22:56
1/41 anonim válasza:
Nem. Vágj vissza,amekkorát tudsz. Ha nem fejezi be,hívod a rendőrséget,családsegítőket,és ha azok a nyakukon lesznek,annak nem fognak örülni. :) Nem kell eltűrnöd,ha nem akarod.
2/41 anonim válasza:
Apukád meg eléggé érett férfi lehet,ha hagyja,hogy a használt rongy,amit használ így bánjon veled.
3/41 anonim válasza:
Nem, senki nem uthet meg egy gyereket, a tulajdon szuloje sem. Ez bantalmazas. Nincs ilyen,hogy nevelesi celzattal. Kezdjen a sajat kor es sulycsoportjaval ha verekedni van kedve. Szerintem is jelentsd be a csaladsegitonel.
4/41 anonim válasza:
Pontosan. Nemtom mié lettem lepontozva,de van valóságalapja annak,amit mondok. És ezt nem a százalék határozza meg. Ezt azoknak,akik az alapján olvassák el,vagy nem olvassák el...
3-asnak igaza van.
5/41 anonim válasza:
Nem hiszek a nevelési szándékú pofonokban. Sem a szülő, sem senki más nem ütheti meg a gyereket nevelési célzattal.
6/41 anonim válasza:
Nem üthet meg, megértem, hogy van hogy elfajulnak a dolgok meg nevelés meg ilyenek de ettől függetlenül nem csinálhatja csak amíg hagyod.
7/41 anonim válasza:
Senki nem üthet meg senkit se, sehol és semmikor. Ez törvényben van, nincs kivétel.
8/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek az aggódás nem ütött meg csak azzal fenyegetőzött és elgondolkodtatam rajta. De így minden tiszta tényleg köszönöm az aggodast❤️
2021. márc. 21. 00:18
9/41 anonim válasza:
Bla bla bla. Igen, nem utunk meg senkit, sehol, semmikor kedves elozoek. Meg mar jottok egybol a rendorseggel, meg a gyamuggyel. Igen, persze, ez igy megy...
:D
Nem a szulo mellett allok, csak elmondom az igazat. Senki le se fogja xarni, hogy apad neje felpofoz. Senki. Majd ha osszever, es zuzodasaid lesznek max, de akkor is orvos, latlelet, majd utana gyamugy/rendorseg. De megbuntetni oket max akkor fogjak, ha neked 8 napon tul gyogyulo serulest okoznak. Azt meg egy-ket pofontol nem fogsz kapni.
10/41 anonim válasza:
A gyermek nevelési célzatú verése is bűncselekmény, azonban szokásjog szerint sajnos, egy-egy atyai pofon nagy ritkán nem árthat. Ettől még bűncselekmény! Csak sajnos ezt a magyar társadalommal nehéz megértetni. Főleg, ha az adott személyt is úgy nevelték. Egyébként pszichológusok, pszichiáterek és egyéb szakemberek szerint semmilyen körülmények között nem hatásos a gyermek pofozása, károsan hat a személyiségfejlődésre, önértékelésre, pusztán a szülői tehetetlenséget, gyengeségét fejezi ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!