Aki nem oltatja be magát, az hátrányba kerül, ugye?
49-es vagyok!
Én zöld pacsit nyomtam az 50-esnek, mert teljesen igaza van.
Lehet minket lepontozni, mintha sátáni lények lennénk, de szerintem előtte kicsit magatokba kellene fordulni és megtalálni néhány hibát. Fordítva működik rengeteg ember, és fel nem foghatom, hogy lehet ez.
Én nem szidtem senkit és nagyon sokan mások sem, azért mert itt sokan leszolnak mindenkit (nem csak ennél a kérdésnél az egész oldalon) nem kell egykalap alá venni mindenkit, mert van aki így gondolkozik van aki úgy én pl nem fogom magam beoltatni, mert szeretnék még családot, gyerekeket és mint azt az elején elmondtam impotemciát, meddőséget is okozhat. Én elfogadom, hogy te beoltatod magad azért mert.. te/ti pedig fogadjátok el hogy van aki nem azért mert és ettől még a másik nem lesz hülye és ez nem csak arra vonatkozik aki az oltás mellet szavaz, arra is aki ellene. (sőt mindenkire, mert mindenki más és a véleménye is más el kell fogadni, nem porig alázni miatta)
Ja és igen nem írok hibátlanul tessék lehet szidni mert úgyis ez jön, de előtte szerintem mindenki nézzen magába, ha semmi hibája nincs nyugodtan kritizaljon!
"6-os. Szerinted az helyes,hogy embereket megkülönböztetnek egymástól hátrányosan? Szerintem nem helyes."
Az emberek általában eléggé meg vannak különböztetve. Akinek sok pénze van, más helyzetben van, mint akinek kevés, és ez csak egy.
Aki fertőző tüdőbeteg, nem mehet étterembe dolgozni...
Aki nagy rizikófaktort jelent Covid szempontjából, a társadalom szempontjából fontos és indokolt, hogy legyen korlátozva a mozgástere. Nem reklám, nem bosszú, hanem közbiztonsági okból. Az oltás nem jelent 100%-os védelmet, de hatalmasat, kb. 80%-osat igen! Ezt a 80%-ot nullára hazudni bűn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!