Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Aki nem oltatja be magát, az...

Aki nem oltatja be magát, az hátrányba kerül, ugye?

Figyelt kérdés
Ez jogos, hogy más játszik az Ember saját egészségével?

2021. márc. 18. 05:33
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
90%
40: De pont ez az. A mi döntésünk, mi felelősségünk, ha átadjuk egymásnak és beledöglünk, az a mi bajunk. Hadd legyen már meg a jogunk ahhoz, hogy saját magunkkal és egymással seggfejek lehessünk!
2021. márc. 19. 10:49
 42/53 anonim ***** válasza:
34%
Sajnos a zsigeri hülyeség, dac és tájékozatlanság nem mentesít a felelősség alól. Ha ez így lenne, akkor totális anarchia lenne a világon, ez nem így működik. Akinek nincs agya racionális döntést hozni, annak muszáj dönteni a feje felett. A borsodi rézbőrű is marha jogosnak érzi amikor szájba csapja a feleségét hólapáttal, de attól mégsem lesz igaza, hogy jogosan tette.
2021. márc. 19. 11:04
 43/53 anonim ***** válasza:
76%
42: Saját magamat úgy csinálom ki, ahogy én akarom, vili?
2021. márc. 19. 11:09
 44/53 anonim ***** válasza:
16%

Az a baj, hogy ez nem így megy, mert aztán meg ha a hozzátok hasonlóak majd ott hüppögnek a kórházban az intenzíven a saját váladékukban fuldokolva, hogy talán mégsem volt olyan jó ötlet ignoránsan viselkedni, akkor ki lesz a felelős? Nem, nem Te saját magad, ez nem így működik. Társadalomban élünk, ahol egymásért is felelősek vagyunk, illetve az aktuális hatalom (azt most hagyjuk, hogy mennyire alkalmas, ne politizáljunk) is felelős minden egyes ember életéért és haláláért.

Érdekelne egy ilyen kutatás, hogy vajon a hozzád hasonló "én életem, azt csinálok amit akarok" típusú szociopata emberek és a panel lakásban vasárnap reggel 7-kor falat fúró embereknek - aki arra hivatkozik, hogy az ő lakásában azt csinál amit akar, akkor amikor akar -, vajon mekkora közös halmaza lenne?! :D

2021. márc. 19. 11:16
 45/53 anonim ***** válasza:
29%
Söt, gondolom ebbe a halmazba beletartoznak az abortusz és eutanázia párti emberek is. Titeket ki kéne tenni egy lakatlan szigetre, aztán megvárni amíg elfogytok magatoktól. De asszem befejeztem mára, nem is értem minek szálltam be ebbe a vitába.
2021. márc. 19. 11:17
 46/53 anonim válasza:
100%
Míg az unió tagja az ország nem tehet megkülönböztetést (elvileg) gyakorlatilag biztos, hogy lesz valami, ha nem is most azonnal.
2021. márc. 19. 12:03
 47/53 anonim ***** válasza:
11%
Ez már általános iskolában sem volt menő, hogy joga mindenkinek mindenre van, de kötelessége az nincs. Éljen a kettős mérce!
2021. márc. 19. 12:10
 48/53 anonim ***** válasza:
0%

(34.vakaszolonak)

Hoppá,hoppá,akkor az a csúnya vírus mèg is csak veszélyes,nem?

Teljesen ütközik egyik èrved a másikkal

2021. márc. 19. 12:33
 49/53 anonim ***** válasza:
19%

Szörnyű, hogy mennyi buta, primitív, önző ember van. Iskolázott, diplomás ember vagyok, a párom is az, különböző területekről vagyunk. Van még több diplomás rokon, barát a körünkben. Van orvos, gyógyszerész, mérnök, logisztikus, bölcsész. Vannak érettségivel rendelkező ismerősök is, ápolónő, takarítónő, eladó, kőműves. Van idős, krónikus beteg, fiatal, krónikus beteg, de még fiatal, egészséges is. Mindenki egyöntetűen azt vallja, hogy szeretnének oltást, maszkot hordanak (ffp2), ha lehet, otthon maradnak. Félnek, óvatosak, betartják a szabályokat.

Pont a napokban veszekedtem egy 70 éves, veszélyeztetett korú úrral, aki ordított velem a nyílt utcán, maszk nélkül (Kedvesen megkértem, hogy vegye fel, mert nem tudok messzebb menni, sorban álltunk, és nagyon fújt a szél. Magamat szerettem volna védeni, és kötelező a maszk viselése közterületen.)

"A sok faccopó okos nő, ki kéne irtani mindet, menjek a büdös p*csába, hülye idióta, húzzak maszkot a fejemre is."

Felháborítónak találom, hogy felnőtt emberekkel ilyen stílusban lehessen kommunikálni egy ilyen helyzetben.

Én személyesen le*rom, hogy ki hogy él, oltat, vagy nem, hord-e maszkot vagy nem, EGY PONTIG. Addig, amíg a viselkedésével engem nem veszélyeztet. Ha a süvítő szélben az arcomba köhög maszk nélkül, ne tegye. Ha az sztkban, zárt téren lehúzza magáról a maszkot mellettem, ne tegye. Ne köhögje tele maszk nélkül a boltot, ahová én utána bemegyek. Hiába van rajtam maszk, ha más miatt tele van a levegő a vírussal. Ha én tisztelem a másikat, ő is tiszteljen engem. Ha én kérek oltóanyagot, akkor ne hülyézzen le, ha én sem hülyézem le őt, amiért nem oltakozik.

Nevetséges, hogy mekkora háború lett ebből, mennyire kijön az emberek prosztó énje.

Amíg nem az illetőt, vagy szeretteit érinti, addig el van bagatelizálva, ráadásul felelőtlenül.

Senki nem jókedvből hordja a maszkot. Mondhatjuk, hogy influenza, autóbaleset, de azt ne felejtsük el, hogy influenzaszezonban nincsenek fullon a lélegeztetőgépek, és nincsenek csecsemők is lélegeztetőn, nem halnak fiatalok is ilyen számban.

Ha nekem van félnivalóm, betegség miatt, családtagok miatt, akkor senki ne merjen engem veszélybe sodorni. Nincs joga hozzá. Én vigyázom, ahogy tudok, de ne más felelőtlensége, suttyósága miatt kelljen aggódnom.

Mindenki elgondolkozhatna, hogy nem csak őróla szól a világ, hanem másik több milliárd emberről.

Lehet lepontozni, köszivagyok!

2021. márc. 19. 14:39
 50/53 anonim ***** válasza:
27%

Azt szűrtem le egyébként itt és személyesen,hogy aki viszonylag konyhán veszi a járványt, figyel a maszk hordasra és az oltás ellen sincs azon a kulturáltabbak.

Míg akiknek fingjuk nincs magától a vírus fertőzés folyamatáról, sátáni dolgoknak tartják az oltást,azok viselkednek a legprimitívebben. Azok gúnyolódnak a másikon.

Saját tapasztalatból írom, párom családtagjai ki nevetnek amiért én simán beoltatnám magamat.

2021. márc. 19. 18:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!