Ha a Honvédséghez való jelentkezési lapom "nem javasolt" lett bizonyos okok miatt akkor mennyire indulok hátrányból a sikeres bevonuláshoz?
Tehát nem utasították el a jelentkezésem viszont nem javasolt lett (pszichológiai okok miatt) , így a folyamat is hosszadalmasabb de van lehetőségem megjelenni az alkalmasságin és a többi vizsgálaton.
A kérdésem az, hogy ez jelent-e bármi hátrányt az alkalmasságin vagy nem fognak másképp kezelni? és ha minden rendesen sikerül akkor ugyan olyan eséllyel vonulhatok be, mint bárki más? Az ok ami miatt nem javasolt lett a lapom már nagyon régi dolog, rengeteget változtam azóta és ezt úgy érzem az alkalmasságin bizonyítani is tudni fogom majd.
Eselytelen
Nem szamit a fizikumod ha fejben nem vagy beszamithato
Konkrétan gyerek voltam még akkor, azóta felnőttem és megtanultam kezelni a problémáimat mint bárki más. Lényegében mindenkitől azt a választ kaptam, hogy esélytelen, viszont az ember változik. Ezért is örültem meg, hogy fellebbezéssel kaptam lehetőséget megjelenni alkalmasságin, bizonyítani, hogy egyáltalán nem jellemző rám/eletvitelemre az ami a lapon szerepel.
Azt mondod ennyire betonbiztos, hogy nem jutok be ez esetben is? :/
Értem.
Köszi a válaszod.
Mindenesetre én nem adom fel és foggal körömmel küzdök érte, hogy sikerüljön. Aztán majd kiderül.
De ezt a "nem javasoltat" mikor kaptad? Mert gondolom nem gyerekkorodban.
Pár hét/hónap alatt nem fogod beadni egy szakinak se hogy valtoztal.
Nem javasolt, szoval startbol hatranyban vagy. Ha van kiből vallogatni, startbol kiesel.
Sajnos elég sanszos, hogy nem hátrányban vagy, hanem ennyi volt.
Az, hogy volt lehetőséged fellebbezni, az mindenkinek van.
Ha odahugyoztál volna a helyiségbe és úgy kapsz nem javasoltat, akkor is lenne lehetőséged fellebbezni.
Ahogy írták, két hét múlva ugyan így el fognak kaszálni, bár ehhez tudni kellene, hogy mi a gond.
Ha öngyilkosság vagy egyéb elmebaj játszott, ne is várd, hogy fegyveres szervhez bekerülj.
Mert később, ha hülyeséget csinálsz, úgy hogy már az elsőfokon megvágtak, akkor azt a pszichológust fogják megkúpolni, aki alkalmas minősítést adott neked.
Másképp talán van esélyed.
https://www.youtube.com/watch?v=FyNK_HAv6I4
kb. ebben a helyzetben vagy. Jogodban áll fellebbezni, de amíg a pszichológiai alkalmasságid negatív addig nem fognak felvenni. Az hogy pozitív legyen... állj konstruktívan a dologhoz, menj el "civilben" egy szakemberhez. Most átmeneti javulást érzel az indulatkezelésben, de hogy tartós maradjon nem árthat a dolgok mélyére is benézni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!