Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kirándulás közben kell maszkot...

Kirándulás közben kell maszkot hordani?

Figyelt kérdés
Nemrég változtattak és nem értem.

2021. márc. 15. 07:54
 1/8 anonim ***** válasza:
71%

Hol kirándulsz?

Füreden fagyit se ehetsz az utcán, mert nem veheted le a maszkot...mert büntetbrk

2021. márc. 15. 08:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem Füreden a Tagore sétányon, hanem inkább erdőn, mezőn, hegyen.
2021. márc. 15. 08:16
 3/8 Fsms ***** válasza:
100%
Ott nem.
2021. márc. 15. 08:19
 4/8 molnarmarcell21 ***** válasza:
39%
Tök mindegy, hol tilos és hol szabad. Ha látsz embert, felveszed, ha nem látsz, leveszed. A vírust nem érdekli a jog, erdőben is át tudod adni másoknak, ellenben ha nincs a közeledben ember, akkor a belvárosban sem tudod átadni és rendőr sem fogja látni.
2021. márc. 15. 08:32
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
Én úgy szoktam, hogy az államra felveszem és ha rendőrt látok akkor felhúzom. Amint elment ismét lehúzom.
2021. márc. 15. 10:07
 6/8 anonim ***** válasza:
40%
Én amikor rendőrt látok, hogy ne kelljen akkor sem feltennem a maszkot, direkt úgy megyek el mellettük, hogy ott a kezemben a flakon, puffasztott rizs és eszek-iszok vagy pedig úgy csinálok, mintha orrot fújnék. Vagy, aki dohányzik, az pl. rágyújt.
2021. márc. 15. 13:23
 7/8 anonim ***** válasza:
41%
Jól kibaszol a rendőrökkel, utolsó.
2021. márc. 16. 14:34
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mond nekik, hogy te éppen futsz, ahhoz meg nem kötelező a maszk. Arról meg nem tehetsz, hogy csak olyan lassan tudsz futni. Nincsenek előírva a futás sebességhatárai.
2021. márc. 16. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!