Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lakást autóval elhagyni...

Lakást autóval elhagyni kirándulás céljából?

Figyelt kérdés
Ki a természetbe a szabályokat betartva. Bírságolhatnak?
2020. márc. 28. 17:47
 1/8 anonim ***** válasza:
12%

A Jóisten áldjon meg!!!

Nem igaz, hogy nem lehet pár napot kibírni otthon?!?!? Legyél már tisztelettel a többi emberre! Könyörgöm! Maradj otthon, könyörgök maradj!

2020. márc. 28. 17:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, az egyesnek mi baja, sétálni lehet és kell is menni. Mi ma konkrétan 2 kutyasétáltatóval talalkoztunk, nem hiszem, hogy bárkinek ártottunk volna.

Kérdező, nyugodtan menj autóval.

2020. márc. 28. 17:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kettes vagyok, most hallottam a tv-ben a tisztifőorvostól, hogy autóval is el lehet menni oda, ahol sétálni akarsz.
2020. márc. 28. 18:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

[link]

Kedves első, ez nem pár nap kibírás lesz, hanem hónapok. Szerencsére a sétálás nem csak megtűrt, hanem javallott is, ha betartod a szabályokat.

2020. márc. 28. 18:11
 5/8 anonim ***** válasza:
91%

Tudod kérdező az emberi hülyeség határtalan.

Ha beülsz az autó és elmész a hegyekbe ahol látótávolságban sincs ember aztán rögtön hazamész azzal nincs semmi baj.

De sokan útközben megállnak itt-ott, mert kell venni egy energiaitalt odafelé, meg egy fagyit hazafelé mert az még belefér, vagy gyorsan akkor beugrunk a közértbe is, esetleg CSAK KÉT SZÓRA összefutunk a Pistiékkel mert ugye mi történhet öt perc alatt.

2020. márc. 28. 18:12
 6/8 anonim ***** válasza:
74%
Nyugodtan lehet kirándulni menni, csak az Első és a hozzá hasonló emberek pattognak, de ne törődj velük. A szabályokat tartsd be, és ennyi.
2020. márc. 28. 18:16
 7/8 anonim ***** válasza:
2020. márc. 28. 18:26
 8/8 anonim ***** válasza:
#8 Én meg remélem otthon aszalódsz a négy fal között 3-4-5 hónapig. :D Senki nem mondta, hogy nem szabad kirándulni, sőt, ajánlott is mozogni, hogy normálisan működjön az immunrendszered.
2020. márc. 28. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!