Támogatnál egy olyan törvényt, hogy szülés után kötelezően legyen apasági DNS teszt?
Figyelt kérdés
Hogy egyértelmű legyen, tényleg fennáll a biológiai apaság.
Természetesen lenne lehetőség ezt visszautasítani bizonyos esetekben, ha mondjuk eleve donor spermával jött létre a terhesség, vagy egyéb hasonló, nem szokványos esetben.
De alapból kötelező lenne, hogy ebből ne később legyen probléma.
2021. márc. 6. 13:34
A kérdező szavazást indított:
Támogatnám - Férfi vagyok
Támogatnám - Nő vagyok
Nem támogatnám - Férfi vagyok
Nem támogatnám - Nő vagyok
61 szavazat
1/44 anonim válasza:
Én nem tartom rossz ötletnek.
Viszont a feminista szervezetek hisztiznének.
2/44 anonim válasza:
Ha nem kell hozzá feldarabolni a babát, miért ne?
3/44 A kérdező kommentje:
2: nyál minta is elég. Semmit nem vesz észre ebből egy baba. 🙂
2021. márc. 6. 13:45
4/44 anonim válasza:
Feleslegesnek tartom. Túl sok költség túl kevés haszonnal. Akkor már inkább ha kiderül a megcsalás, akkor a férfinak legyen joga visszakövetelnie a gyerekre fordított költségeit. Mostanság úgy is olvastam híreket, hogy elváltak és a női fél a házimunka után visszakövetelhetett x összeget. Szerintem ennek ez lehet az egyik férfi változata.
5/44 A kérdező kommentje:
4: ennek a költsége már egyáltalán nem magas, és a jövőben csak olcsóbb és gyorsabb lesz egy ilyen teszt.
2021. márc. 6. 13:51
6/44 anonim válasza:
Kérdező, jól kell partnert választani, és akkor nem kérdés h ki az apa....
7/44 anonim válasza:
Megette a fene, ha bizonygatni kell, kié a gyerek.
8/44 A kérdező kommentje:
6: ez nem rólam szól. Mint egy jelenséget vetettem fel, kíváncsiságból.
2021. márc. 6. 14:00
9/44 anonim válasza:
Mert a nők össze-vissza kúratják magukat erre gondolsz?
10/44 anonim válasza:
Orbán Viktor mindannyiunk atyja, a génjei bennünk vannak!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!