Ha tévedésből több bért utaltak, akkor azt miért kéne visszaadnom, ha a cég is tartozik nekem évek óta? Miért nem az ő tartozásukból vonják le?
Figyelt kérdés
Azt magyarázzátok el nekem, ha a cég igazolhatóan általuk is elismerten tartozik 3x 50.000 = 150.000 ft bérhátralékkal nekem 2 éve, és most tévedésből 40.000-el több bért utaltak nekem, akkor miért kéne azt a 40.000-et visszaadnom?
Hát vonják le azt a 40-et a több éves tartozásukból, amit százszor megígértek hogy visszaadnak (és nem adtak) és ha levonják még mindig ők lógnak nekem 110.000-el!
Nem ez lenne a legegyszerűbb és életszerűbb, legkorrektebb?
Én tartozom nekik 40.000-el az Ő TÉVEDÉSÜK MIATT és azonnal adjam vissza, de ők tartozhatnak nekem 150.000-el két éve és arról szó se esik?
Hol korrekt ez?
2021. márc. 5. 13:15
21/21 anonim 

válasza:

19: Ugyan van kamat, de nem ilyen kamat. A banki alapkamatot kell nézni. Tehát a 150 ezer nem 150 ezer jelenleg. Infláció + bani alapkamat kamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!