Ha tévedésből több bért utaltak, akkor azt miért kéne visszaadnom, ha a cég is tartozik nekem évek óta? Miért nem az ő tartozásukból vonják le?
Azt magyarázzátok el nekem, ha a cég igazolhatóan általuk is elismerten tartozik 3x 50.000 = 150.000 ft bérhátralékkal nekem 2 éve, és most tévedésből 40.000-el több bért utaltak nekem, akkor miért kéne azt a 40.000-et visszaadnom?
Hát vonják le azt a 40-et a több éves tartozásukból, amit százszor megígértek hogy visszaadnak (és nem adtak) és ha levonják még mindig ők lógnak nekem 110.000-el!
Nem ez lenne a legegyszerűbb és életszerűbb, legkorrektebb?
Én tartozom nekik 40.000-el az Ő TÉVEDÉSÜK MIATT és azonnal adjam vissza, de ők tartozhatnak nekem 150.000-el két éve és arról szó se esik?
Hol korrekt ez?

"melyik szakmunkásban"
Nem jártam szakmunkásba soha.

"Mi az, hogy a cég tartozik neked 150 ezerrel?"
elbuktad egy fő partnert két éve rájuk vertek egy iszonyatos kötbért meg ezt azt, és ezt csak úgy tudták kigazdálkodni hogy mindenkinek lecsíptek a béréből. nekem 3 hónapon át havi 50.000-et.
azzal az ígérettel hogy még abban az évben ez pótlásra kerül. nem került, két év elröppent, nem is fogják soha odaadni ez világos mint a nap.
és akkor itt van ez a túlfizetés. most én adjam vissza a többletet mikor 150-nel lógnak nekem? Hát nem adom. vonják le abból.

Biztos nem menten volna bele, hogy az én béremből vonják le.
Jól sejtem, hogy a fizud nagyobb részét zsebbe kapod? Na, akkor ne lepődj meg, ha úgy is kezelnek. :D
"Biztos nem menten volna bele, hogy az én béremből vonják le.
Jól sejtem, hogy a fizud nagyobb részét zsebbe kapod?"
1) senki nem kérdezte belemegyek-e közölték ez van, ennyit tudnak adni, menjek el ha nem tetszik. (nem mentek, mert hova mentem volna)
2) egy fillért se kapok soha zsebbe
a fehér bejelentett béremhez nyúltak hozzá, nemes egyszerűséggel kevesebbet utaltak.
mindenki valami elképesztő körmönfont csalásmetodikára gondol, aztán dehogy.
nem utaltak csak kevesebbet és kész. ennyi.
szerződés senkit se érdekelt.
mehettem volna bíróságra de akkor kirúgtak volna és még ez se lenne.
így kussoltam és örültem hogy ez is van.

Hát akkor így jártál. Menni kellett volna a bíróságra, de nem csak neked, hanem mindenkinek közösen.
Ezek után semmi értelme a kérdésednek.
"de nem csak neked, hanem mindenkinek közösen."
azért az elgondolkodtató hogy mindenkivel megcsinálták ezt (vagy 30 ember) de EGY SEM akadt aki bíróságra ment volna. 1 sem!
igaz olyan akadt aki ahogy levonták a pénzt még aznap összepakolt köpött egyet a főnök lába elé és távozott.
de bíróságra még ő se ment.

És akkor most valami kintüntetést akarsz?
Pont emiatt az idióta hozzáállás miatt tart itt az ország. Birka módjára hagyjátok a hatalommal rendelkezőknek azt csinálni, amihez kedvük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!