Ha a munkáltató kötelezővé tette az FFP2 maszkot az eddigi „ajánlott“ helyett, akkor innetől állnia is kell a számlát?
Megjártam a kérdésemmel a jogiforum-hu oldalt is, de azért ide is felteszem.
Eddig nem volt kötelező a maszk, csak ajánlott. Aki hordott hordott, aki nem nem.
De bekeményítettek: kötelező, a műszakfelvétel feltétele, ráadásul FFP2 maszk, nem ám akármilyen rongydarab ami 200 ft a kínaiban.
Viszont akkor kérdés : ki állja a számlát? Az FFP2 maszk nem épp olcsó-ki fizeti?
mert addig míg csak ajánlott volt, addig én álltam max nem vettem maszkot.
De most kötelező -a cégnek kell állnia.
Nem?
A jogiforum szerint vagy ad maszkot, vagy kifizeti a számlát ha veszek de ő állja és nem én.
Kötelessége. mert ő tette kötelezővé.
" Szerencsére én még féláron rendeltem. "
Én meg féláron SE rendeltem mert szartam az egészre. NA? hehhee a köbön.
9)
"Akkor számoljunk egy kicsit"-az árat vontad kétségbe amit írtam.Cáfoltalak,erre nekiállsz terelni meg okokoskodni.Az FFP2 maszk mosható,bár kinézem belőled hogy kiszámolod a mosószer és a víz költségét is,egy hónapra kivetítve.Már ha kézzel mosol,mert különben ott az áramszámla,a mosógép amortizációja meg még ki tudja mi minden jut az eszedbe.
",bár kinézem belőled hogy kiszámolod a mosószer és a víz költségét is,egy hónapra kivetítve."
így van!!! mert nem NEKEM kell a maszk, hanem a cég írja elő-de akkor állja is a számlát az utolsó FILLÉRIG!! ez ELVI kérdés!
nem pénzről van szó, mindegy hogy 5 ft vagy 500 vagy 5000.
mindegy.
az a lényeg hogy ő vár valamit, semmi gond de akkor ÁLLJA IS!!Az utolsó b---nyákig!!
ellenvetés?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!