Munkáltató Mt-ben rögzített együttműködési kötelezettsége nem terjed ki a dolgozótól érkező tértivevényes levél átvételére és megválaszolására?
Ha felmondásról van szó akkor beállt a kézbesítési vélelem akkor is ha nem vette át. Tértivevény miatt nem tudja tagadni hogy neki sosem ment levél.
Amúgy az együttműködési kötelesség nem konkrét fogalom így nem lehet megválaszolni a kérdésed.
"Az együttműködési kötelezettség, mint fogalom, gyakran nem egyértelműen megfogható kategória, ezért általában konkrét jogvitákban, valamely konkrét jogsértésnél szoktak a felek hivatkozni rá, mint mögöttes magatartási követelményre."
Én azt szűröm le hogy ha jogvitára kerül a sor, érvelhetsz ezzel, a bíróság fogja eldönteni szerintük a ti esetetekben megtörtént-e vagy sem az együttműködési kötelezettség megsértése.
nem felmondás, hanem azt tudakoltam volna írásban, hogy a 2020-as maradvány szabikat, amelyeket számtalan szóbeli és több írásbeli kérésem ellenére sem adtak ki, mégis mikor szándékoznak kiadni lévén holnap már március.
át se vették a levelet, válasz semmi.
na csak akkor az állásomtól is elbúcsúzhatok ha én oda megyek.
meg aztán mikor lesz abból valami. lebabázok mire ott ítélet lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!