Mit akarhat egy számomra ismeretlen magáncég tértivevényes levélben?
Figyelt kérdés
Jelenleg az ország másik felén vagyok, a szomszédom szólt, hogy kaptam az értesítést. Rá bíztam, hogy időnként nézzen rá a postaládámra.
Annyit kiderítettem róluk, hogy villanyszereléssel foglalkoznak. Soha nem voltam velük kapcsolatban, a lakás átvezetékezését is egy helybéli vállalkozóval csináltattam. Mivel esélyem sincs átvenni a levelet, ezért tényleg érdekelne. Amit neten találtam telefonszámot, nem veszik fel. (remélem jó helyre írtam a kérdésem)
2020. jún. 4. 09:50
1/5 A kérdező kommentje:
Ja és weboldaluk sincs, ami gyanús így 2020-ban.
2020. jún. 4. 09:53
2/5 anonim válasza:
Simán lehet az áramszolgáltatód alvállalkozója, a kelet-magyarországiak olcsóbbak. Az áramszolgáltatók ma már szinte mindent alvállalkozókkal csináltatnak, legyen az ellenőrzés (szabályos-e az áramvételezés) vagy karbantartás (pl. telkeden álló villanyoszlopon).
3/5 anonim válasza:
Nagy eséllyel lejár a hitelesítése a villanyórádnak és jönnének cserélni, de az áramszolgáltatód levelére nem reagáltál
4/5 A kérdező kommentje:
Ebben csak az a bökkenő, hogy 2 éve volt cserélve.
2020. jún. 4. 13:18
5/5 anonim válasza:
Akkor passz, de valahogy át kéne venned a levelet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!