Börtönben vagy fegyházban táplálkozhat egy rab vegánként vagy rabként elveszíti az ehhez való jogát is?
Rabként több jogod van, mint egy normális embernek. Ott inkább egymást eszik meg egy ejnye-bejnye mellett. Legfeljebb tovább fűtenek.
Mondjuk sosem vol rab ismerősöm. De még mindig jobban el tudom fogadni az emberkísérleteket, mint a terülj-terülj asztalkámat.
"Mondjuk sosem vol rab ismerősöm. De még mindig jobban el tudom fogadni az emberkísérleteket, mint a terülj-terülj asztalkámat."
Nekem van egy. Ő 5 évet ült. Persze mikor kijött én is minden szart kérdeztem. Amit tudni kell több lehetőségük is van a raboknak. A veszélyes bűnözőket nem zárják össze a "normális" rabokkal, szelektálva vannak, nem cellákban hanem teljesen más komplexumba vannak. Járnak ők is dolgozni, és igen van hogy a komplexumon kívülre is viszik őket közfeladatok ellátására stb. fizetést is kapnak, büfé is van.
Valahogy meg kellene különböztetni a rabokat is.
Például a visszaeső erőszakos gyilkosnak nem kellenek jogok.
Ha csak valami hülye kis tolvaj volt, akkor egyen amire van pénze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!