Nők! Mennyit és mit esztek egy nap, és ehhez milyen testalkatotok van?
Nem csak ezen múlik és főleg nem ezen múlik... akinek gyorsabb az anyagcseréje, többet is eszik, akinek lassabb az anyagcseréje, az kevésbé éhes, mint az, akinek gyorsabb stb
számít még a sport-mozgás elsősorban (na meg hogy mennyit, hogy, aerob, anaerob, stb), meg a hormonháztartás, aztán a genetika, és sok-sok más és ezek egymást is befolyásolják (pl. a sport az anyagcserét)
persze ott van a listában az is, hogy mit és mennyit eszik valaki, de gyakran nem ez szokott a legdöntőbb lenni, főleg nem önmagában
szia,én 170 centi vagyok és 63 kiló,de mindig azt hiszik 50 kiló vagyok mert valahogy eloszlik rajtam :D
Reggelire sokat eszek 2-3szelet pirítóst nutellával+lekvárral, vagy 1-2db péksütit, teázok és narancslé.
Munkában kicsi adagot eszek csak,mert nincs hosszú ebédszünetem,csak 30p. Általában tészta valamilyen szósszal,vagy rizs és rostoncsirke/hal. 2-3körül még túrórudi/kinderpingui,ilyesmik.
Este 6-7körül vacsizok,ez tök változó,valamikor melegszendvicset, vagy sima szendvicset,paradicsommal,ubival stb.. de néha tonhalsali,vagy rendelek egy kicsi pizzát. Este 10körül tvnézéshez valami nasi (chips,vagy puding) :D
szóval viszonylag egészségtelenül étkezem,bár szerintem ez belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!