Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nők! Mennyit és mit esztek...

Nők! Mennyit és mit esztek egy nap, és ehhez milyen testalkatotok van?

Figyelt kérdés

2018. márc. 22. 21:42
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
175 cm vagyok és 60 kg. Mindent eszek, amit megkívánok. Kávéval kezdem a napom. Pésüti, müzli reggelire. Imádok hambizni és néha egy kis junk food is befigyel. Este meg csoki, péksüti. Főtt kaja.
2018. márc. 22. 22:09
 2/8 Metionin ***** válasza:
100%
Általában 4x eszek egy nap, 2x főtt kaját és 2x hideget vagy csak levest. Ilyen normál kajákat mint töltött káposzta, főtt krumpli csirkehússal, tészta, hal, stb. A leves az krémleves szokott lenni. A hideg kaja általában pirítós szalámival/szalonnával és zöldségekkel meg sajttal, főtt tojással. Normál adagokat eszek, szóval egy ilyen rendes tányér kaja. 163 cm és 45 kiló vagyok.
2018. márc. 22. 22:10
 3/8 anonim ***** válasza:
49%

Nem csak ezen múlik és főleg nem ezen múlik... akinek gyorsabb az anyagcseréje, többet is eszik, akinek lassabb az anyagcseréje, az kevésbé éhes, mint az, akinek gyorsabb stb

számít még a sport-mozgás elsősorban (na meg hogy mennyit, hogy, aerob, anaerob, stb), meg a hormonháztartás, aztán a genetika, és sok-sok más és ezek egymást is befolyásolják (pl. a sport az anyagcserét)

persze ott van a listában az is, hogy mit és mennyit eszik valaki, de gyakran nem ez szokott a legdöntőbb lenni, főleg nem önmagában

2018. márc. 23. 00:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Össze-vissza eszem mindent, és dagadt vagyok.
2018. márc. 23. 08:04
 5/8 anonim válasza:
Szinte folyamatosan eszek valamit. Nasi mindig johet. 17 eve elem igy az eletem😁 151 centi vagyok es 35 kg
2018. márc. 24. 10:29
 6/8 anonim válasza:

szia,én 170 centi vagyok és 63 kiló,de mindig azt hiszik 50 kiló vagyok mert valahogy eloszlik rajtam :D

Reggelire sokat eszek 2-3szelet pirítóst nutellával+lekvárral, vagy 1-2db péksütit, teázok és narancslé.

Munkában kicsi adagot eszek csak,mert nincs hosszú ebédszünetem,csak 30p. Általában tészta valamilyen szósszal,vagy rizs és rostoncsirke/hal. 2-3körül még túrórudi/kinderpingui,ilyesmik.

Este 6-7körül vacsizok,ez tök változó,valamikor melegszendvicset, vagy sima szendvicset,paradicsommal,ubival stb.. de néha tonhalsali,vagy rendelek egy kicsi pizzát. Este 10körül tvnézéshez valami nasi (chips,vagy puding) :D

szóval viszonylag egészségtelenül étkezem,bár szerintem ez belefér.

2018. márc. 26. 12:28
 7/8 anonim ***** válasza:
sokat és mindent, amit megkívánok 167 cm 52 kg
2018. ápr. 19. 16:56
 8/8 anonim ***** válasza:
ja és nekem tipikusan atletikus alkatom van sajnos :(
2018. ápr. 19. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!