Hízni szeretnék, és ugye meg van adva, hogy ehhez egy nap mennyi kcal-t kell egyek. Ha sportolok és ezzel x kcal-t égetek el, akkor annyit megint meg kell egyek, hogy hízzak?
Figyelt kérdés
Bocsi, ha zavarosan fogalmaztam, csak sajnos nagyon nem vagyok otthon ebben a témában 😅2020. ápr. 7. 18:37
1/1 anonim válasza:
Van egy alap naponta elégetett kalória szám ez kb 2500 kalória. Ha sportolsz mondjuk azt hogy elégetsz 500 at pluszba még az nap. Tehát az nap 3000 kalóriát kell bevinned ahhoz hogy tarsd a jelenlegi súlyodat de ha hízni szeretnél 3000+ kell
Persze ez csak példa de remélem érthető voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!