Elütött valaki egy macskát és olvastam a neten, hogy valaki azzal büszkélkedett, hogy utánament és megpróbálta megállítani úgy, hogy leszorítja az útról. Ezért milyen büntetés jár?
Figyelt kérdés
Az autója minkét oldalát megkarcolta, de mégsem állt meg. Én ezt elképzelni sem tudom, hogy valaki képes ilyesmire. Meg meg akarta verni (nem a macska gazdája)
Ezért milyen büntetés jár? Egyáltalán megtörténhetett ez?
2021. febr. 21. 09:30
1/14 A kérdező kommentje:
Persze, elítélem, hogy nem állt meg, de ez a fajta önbíráskodás akár gyilkossági kísérletnek is megállja a helyét, ahogy az "autósüldözés" is mint olyan.
2021. febr. 21. 09:32
2/14 anonim válasza:
Hol a link? Vagy van link és igaz vagy csak te találtad ki hogy uszítsd a népet
3/14 anonim válasza:
Közúti veszélyeztetés, akár emberölési kísérlet. Persze csak ha megtalálják, és sikerül bizonyítani.
4/14 anonim válasza:
Megtörténhetett, az emberek agya sokszor elborul.
Valószínűleg ki kellesz fizetnie a kocsin okozott károkat.
Könyörgöm, ép elme direkt nem üt el egy macskát, szerintem véletlen volt, de azzal, hogy utána megy, mit ér el? Azt a macskát úgy gondolja, hogy vissza tudja hozni az életbe, vagy micsoda? Hát, ezt az embert sem az eszéért szerethetik.
6/14 A kérdező kommentje:
Ja bocsi rosszul értelmeztem, gyalog ment utána és berugdosta az kocsi ajtaját. Én azt hittem autóval...De ez akkor is önbíráskodás.
2021. febr. 21. 09:38
7/14 anonim válasza:
Itt az utcánkban van egy kölyök aki a 30as tábla ellenére is megy vagy 70nel. Ha egyszer elütné a macskámat a fejével verném be a szélvédőjét
8/14 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, én elítélem, aki nem áll meg, de 1. Hogyan éred utol és hogyan állítod meg? 2. Ezért te mész börtönbe. 3. Még tejelhetsz, mert a te vagy telekhatáron belül tartani a gerinces állatodat és még fizetheted az autóban keletkezett kárt. De már az első irreális: Mire előhalászod a járművet, messze jár futva meg esélyes sincs.
2021. febr. 21. 09:45
9/14 A kérdező kommentje:
*köteles vagy, bocsi ez kimaradt
2021. febr. 21. 09:46
10/14 anonim válasza:
Faluban élek és pontosan tudom melyik házban lakik nálam ez nem játszik :D Nem egyszer volt már vele probléma mert az utca elején lakó kisfiút is majdnem elütötte. De ez az én személyes véleményem és esetem. Egy nagy városban ezt nehezebb lenne kivitelezni, ha ott laknék kifejezetten csak benti macskát tartanék. Az enyém kinti bent hiszen a falu szélén élünk nem jár erre senki, ezen a majmon kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!